Csodás reggelik a Duna mindkét oldalán

 
Tarts velünk körképünkben, amelyben reggel fél nyolctól délig teszünk néhány kanyart a Zsidai Csoport éttermeiben: Pesten és Budán. Márciustól ugyanis immáron az Opera Caféban is nekiugorhatunk a délelőtti örömöknek.

Szalonna és pezsgő

Nem is olyan vad párosítás, ha egy laza rántottát képzelünk el egy pohár csilingelő buborék társaságában. De éppúgy találunk szuperfood-okat is az avokádós pirítóstól a jóféle magokkal megszórt müzliig. Élénkebb esték másnapján a fúziós serpenyős reggeli csúszhat jól a Spílerben: házi tokajis mangalicakolbász mellett sorakozik szépen a tükörtojás, a bab, aparadicsom és a gomba. Nincs az a mennyiségű ropogós zsömle, amennyit ne tudnánk hozzá elmajszolni.

 

Gyerekkori klasszikusok

A Pest-Budában kakaós tejbegríz és palacsinta is szerepel a kínálatban, míg a Baltazárban akár egy komplett gyümölcstállal is nekivághatunk a napnak. Az Operában akár később is érkezhetünk, de később is indul a nap: 10-12 között tökéletes megoldás üzleti reggelikre, hétvégén pedig akár családi programnak is beillik egy operás reggeli.

Reggelik

Baltazár: 7:30 – 10:30
Pest-Buda: 7:30 – 10:30 
Spíler Original: 8:30 – 11:30 
Opera Café (március 1-től): 10:00 – 12:00

(x)

 

Írjon véleményt