Menő tanfolyamok – Tálalás Design a MOME-n

A többféle tanfolyam, kurzus, képzés közül, amelyek a gasztronómiát járják körül és az abbéli ismereteket mélyítik, ezúttal egy különleges területtel foglalkozót ajánlunk, a MOME Tálalás Design tanfolyamát. Az egyetem több olyan különleges gasztronómiai képzést is tervez indítani, amelyek komplex módon mélyítik az iparági ismereteket és új összefüggéseket világítanak meg. Az alábbiakban jöjjön az egyetem hamarosan induló Tálalás Design tanfolyamának felhívása, amire még pont van pár nap jelentkezni (a kiírásban szereplő március 31-i határidő ne tántorítson el senkit, pár napot még ráhagytak a szervezők). Az oktatógárdában amúgy a többi között megtaláljuk Pesti Istvánt és Várvizi Péter séfeket, Szigeti Zsófi food stylist-ot, 

TÁLALÁS DESIGN

Mitől érzem jól magam egy helyen? Mennyi tervezést igényel egy étel megjelenése?
Tervezővé kell-e válnod, hogy sikeres séf lehess? Mi az az élménytervezés?

A nemzetközi vezető gasztro-vállakozások alapeleme a tálalás és a környezet összhangja. A tanfolyam célja olyan tervezői eszközök tanítása a tálalásban érdekelteknek, amivel a tálalásuk minőségét és annak koncepcionális hatékonyságát magasabb szintre emelhetik. Projektfeladatokon keresztül profi séfek, és tervezők egyszerre tanítanak téged a legfontosabb tálalási és tervezési ismeretekre.

A sikeres 2016-os tanfolyam után ismét lehetőség nyílik a jelentkezésre a MOME Tálalás Design tanfolyamra. Plusz egy oktatási nap és még több gyakorlati feladat vár rátok.
JELENTKEZÉS: ITT

 

 

Írjon véleményt