Amit nem lehet megunni: itt a következő Bocuse d’Or!

Épphogy kiünnepeltük magunkat, illetve Széll Tamásék csodálatos 4. helyezését, a szakács világbajnokságnak is nevezett Bocuse d’Or Lyonban megrendezett versenyén, máris belecsúszunk a következő előkészületeibe. Irány Torino 2018!

Ciao Torino!

Lyonban legközelebb 2019-ben lesz Bocuse d’Or világdöntő. Az itten részvétel feltétele számunkra, az európai döntőn való sikeres szereplés, melyet 2018-ban rendeznek Torinóban. Egyet biztosan állíthatunk Széll Tamás már nem lesz ott, versenyzőként, viszont izgalommal várjuk, hogy ki képviselheti Magyarországot ezen az egyre népszerűbb megmérettetésen. A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2017. augusztus 30-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.

Fiatalság, tehetség, verseny

Az Akadémia legfőbb célja a fiatal és tehetséges szakácsok, felkarolása, támogatás, hogy megtalálják Széll Tamás utódját. 
A hazai verseny legelső állomása egy receptpályázat, melyből a zsűri választ, a kiválasztott 12 ifjú tehetség pedig élőben is bizonyíthat, a Hamvas Zoltán vezette zsűri előtt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 30.

A pályázat témája: kacsa és kacsamáj, káposzta, alma.

További információ: www.bocusedorhungary.hu

Bocuse d’Or Magyar Döntő 2016
(Fotó: Bocuse D’Or Hungary Academy)

Írjon véleményt