Még több Lila Füge – Online gasztromagazin lett Havas Dóra blogja

Az egyik legkedvencebb gasztrobloggerünk, Havas Dóra, gondolt egy merészet és egy szinttel, de akár többel is, feljebb lépett: az eddigi blog adta kereteket hátrahagyva, online magazinná varázsolta oldalát a Lila Füge-t. És hogy miért is lesz ez jó nekünk?

Havas Dóra 2006-ban kezdett el blogot írni, ott volt az első hazai gasztrobloggerek között. Jó pár év kellett hozzá, hogy a blogból könyvek szülessenek és főzős műsorok a TV Paprikán. Lassan tehát a főzés iránti szenvedély szépen lassan kezdte teljesen átformálni az életét. Ennek a folyamatos fejlődésnek a következő állomása, hogy a régi, egyszemélyes, blog helyén ma már egy egész szerkesztőségi háttérrel rendelkező, online gasztromagazin vár bennünket. Még izgalmasabb receptekkel, konyhai tippekkel, ahol a célja, a főzés és sütés vidám, kreatív és örömteli oldalának bemutatása.

 

„Nehéz volt felismerni, hogy mindaz, amit kitűztem célul már nem lehet egyszemélyes felállásban megvalósítani. Egyre többen noszogattak, biztattak és kérték, hogy legyen több videó, több cikk, több recept, ötlet és tanács. Most jött el annak az ideje, hogy ezt teljesíteni tudjam, illetve tudjuk” – árulta el Dóra. „A Lila Füge oldal mostantól nem blogként működik tovább, hanem folyamatosan frissülő online magazin formájában, szerkesztőséggel a háttérben, tartalmilag pedig az eddigiek tovább gondolt változata lesz” – tette hozzá Dóra, aki azt is elmondta, igyekeznek megtartani mindent, ami eddig jó volt és hozzátenni azt, amiből nem volt elég. 

A lilafuge.hu egy folyamatosan frissülő oldal, ami nem csak a gyakorlott kuktáknak tartogat izgalmas tippeket és tanácsokat, de a néhány perces kisvideók segítségével még azok is könnyedén elkészíthetik a recepteket, akik csak most ismerkednek a gasztronómia rejtelmeivel.

 

Írjon véleményt