Mutasd a tojásod, megmondom ki vagy!

Az, hogy hogyan szereted a tojást, több dolgot elárul rólad, mint gondolnád. Nézzük csak, miről árulkodik a reggelid!

Hagyományos tükörtojás

A választás asszertív, bátor és határozott jellemre utal. Az érintetlen, remegős állagú tojássárgája, tetején a szilárd fehérjével, bizony figyelmet követel magának. A tükörtojás őszinte, mégis tartogathat meglepetéseket, rólad is ezt gondolják az emberek.

Kétoldalú tükörtojás

Egyesek a tükörtojás mindkét oldalát megsütik, ez egy egyszerű módszer, ahhoz hogy viszonylag lágy tojássárgáját kapjunk, ami már nem folyékony, de arra még pont jó, hogy a pirítóst belemártogassuk. Ha te is így eszed, azt jelenti, hogy nem szereted elkötelezni magad, és valószínűleg minden hétvégére millió programot szervezel, hogy legyen miből válogatni.

Buggyantott tojás

A buggyantott tojás maga a csoda! Egy folyékony anyag (a nyers tojás) egy folyadékban (a forró vízben) szilárddá válik. Aki ilyet fogyaszt, az maga is kész rejtély, mindig képes másokat meglepni.

Száraz rántotta

Addig nem nyugszol, amíg a tojás igazán szárazra nem sül? Akkor te bizonyára kerülöd a kockázatot, mindig átgondoltan cselekszel, és azon kevesek egyike vagy, aki átlátja, hogyan kell elkészítenie a saját adóbevallását.

Lágy rántotta

Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgok miatt aggodalmaskodjunk, mint, hogy egyben marad-e a tojássárgája. Ha te is így vagy ezzel, akkor tuti kényelmes típus vagy, de nem akarsz lemondani az élvezetekről sem. Néha kissé veszélyesen élsz, de közben praktikusan is gondolkodsz.

Omlett

Itt két, egymással teljesen ellentétes lehetőség is adódik:
1. ha az omletted minden földi jóval (sonkával, gombával, hagymával és három különböző sajttal) megpakolva készíted, akkor igazi hedonista vagy, aki hajlamos időnként túlzásokba esni. Te vagy az, akit a barátai felhívnak, ha egy görbe estére vágynak.
2.ha viszont az egyszerű, klasszikus omlettet szereted, az azt jelenti, hogy nagy önuralommal rendelkezel. Téged akkor keresnek a barátaid, amikor ésszerű tanácsra van szükségük.

Sütőben sült tojás

Tudtad, hogy a tojást akár a sütőben is megsütheted? Csak üsd kis formákba, aminek az aljára tehetsz sajtot, sonkát vagy akár hagymát is, sózd, borsozd meg, tedd be a sütőbe és úgy negyedóra múlva kész is. Ha ez módszer a kedvenced, az arra utal, hogy gyengéd vagy és érzékeny. A pozitív visszajelzések szárnyakat adnak neked a munkád során.

Kemény tojás

Ez a tojások banánja: saját csomagolása van, csak meg kell hámozni, és már eheted is. Állandóan mozgásban vagy, nincs időd a reggelivel bajlódni, az egyszerű és gyors ételeket kedveled.

Lágy tojás

Élvezetet lelsz az egyszerű dolgokban, és ezekre nem sajnálod az időt. Például arra, hogy szép nyugodtan, pirítóssal mártogatva fogyaszd el a reggelidet. A lágy tojás igazán elegáns, pont, mint te.

Forrás: thekitchn.com

Írjon véleményt