6 étterem Budapesten, ahová a DJ miatt is érdemes elmenni

Felpörgetett világunkban már nem elég egy este alatt egy érzékszervünket kényeztetni. Egyszerre szeretnénk mindent: finom ételeket, melyek nem csak ízre és illatra csábítóak, de látványra is, és persze hangulatot is, hogy az ételek mellett legyen egy plusz szórakoztató faktor. Ezt szerencsére már a legtöbb helyen megkapjuk. Azoknak pedig, akik a finedining vacsora mellett az élő DJ showt részesítik előnyben, mutatjuk hová érdemes menni.

Kiosk

Kétségkívül a Kiosk, az egyik legtrendibb hely a városban: hibátlan étlappal és ételekkel, ötletes, tematikus estekkel és sok-sok celebbel. Házi készítésű cukrászsütikkel, vasárnapi együtt ebédeléssel és persze péntek-szombati bulikkal. 

Fotó: Facebook

Spíler

A budapesti bulinegyed szívében, a Gozsdu udvarban, igazán nem tévedhetünk, főleg ha az estét a Spílerben töltjük. Itt a laza bisztrós ételek és hangulat mellé, kézműves sör és pörgős angolszász elektronikus zene jár a rezidens DJ-től. 

Innio

Kifinomult, újszerű és eredeti- ezek, mind az Innio konyhájának jellemzői. A skandináv gasztroforradalom magyar vetülete a tányérokon, hatalmas borválaszték és őrületes bulihangulat, ha úgy akarjuk, szombat esténként.

Fotó: Facebook

Divino

A magyar (juni)borok hírvivői a Divino egységei, mostanra pedig már országszerte elérhetők. Az első és legkedveltebb persze mindig is a Divino Bazilika marad: az itteni, főleg a nyári mediterrán hangulat mindent visz. Fantasztikus magyar borok, zene és a legfinomabb borkorcsolyák.

Fotó: Facebook

Bestia 

Ahogy az ételekben is, a zenében is a laza, amerikai vonalat adja a Bestia: kézműves sörök, pastrami típusó szaftos húsos szendvicsek, hamburgerek, sült kolbászok és minden este zene, a hely nagy slágerei, ami bármikor átfordulhat egy igazi buliba.

Fotó: Facebook

TG Italiano

Az igazi olasz rock n’ roll életérzés a TG Italianóban: tészta, napsütés, paradicsom és omlós húsok. A hangulat garantált, pont mintha egy kicsit Olaszországban, egy kicsit a tengerentúlon is lennénk és ehhez az ételek mellett a kiszolgálás és a zene is nagyban hozzájárul.

Fotó: Facebook

Írjon véleményt