Csupacsoki – InternationalChocolate Awards Budapesten

Harmadik alkalommal rendezik meg az InternationalChocolate Awards kelet-európai előválogató versenyét Budapesten. Szeptember 8-10 között a Tour De Zsokolat-val karöltve díjazzák a térség legjobb csokikészítőit, akik aztán részt vehetnek a londoni World Final-on, ami jelenleg a világ egyik legnagyobb csokoládéversenyének számít.

A minőségi csokoládé 

A verseny szakmailag támogatja a térségben tevékenykedő csokoládékészítőket, igényt teremtve a minőségi csokoládékészítés iránt. A nemzetközi zsűri munkáját meghívott szakértők, bloggerek, újságírók és sommelier-k segítik a verseny alatt. Az elmúlt években a magyar csokoládészakma jelentős része kiváló eredményt ért el, ezért várható, hogy ebben az évben is számos magyar manufaktúra lesz a díjazottak között. Az eredményhirdetés és a díjátadó a  a Gerbeaud-ház Arany Szalonjában lesz, szeptember 12-én 18:30-tól, a részvétel pedig regisztrációhoz kötött (info@tourdezsokolat.hu).

 

A versenyben részt vevő országok: Albánia, Fehéroroszország, Bosznia- Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Moldova, Montenegró, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.

Írjon véleményt