A világhírű Machneyuda étterem séfje, Yossi Elad október 12-től négy napon át mutatja be különleges fogásait az Innio étterem és bárban. Aki járt már ott, tudja miről van szó, aki még nem, annak kivételes gasztronómiai élmény lehet.
A séf: Yossi Elad
Nem ma kezdte a szakmát Yossi Elad. Gyerekkora óta séf szeretett volna lenni, és egy rövid tanulmányi (hotel menedzsment) kitérőt leszámítva, mindvégig hű maradt az álmaihoz. Több kisebb étterem üzemeltetése után, a 2009 -ben nyílt Machneyudával valósággal berobbant a jeruzsálemi gasztronómiai elitbe. Már a nyitás évében Izrael legjobb éttermévé választották. Következő éttermét Londonban nyitotta 2014-ben, The Palomar néven. London kicsivel nagyobb pálya, mint Jeruzsálem, a The Palomart 2015-ben mégis a város legjobb éttermének jelölte a GQ és a TIMEOUT magazin egyaránt.
A menü:
Fekete tengeri sügér sashimi, tabuleh, ananász
Zöldségtatár, fürjtojás
Zöld falafel, makadámia krém
Csicsókaleves, tintahal, csipkebogyó
Tőkehal, sós citrom, sárga joghurt, zöldbab, harissa
Bulgur rizottó, póréhagyma, cukkini
Arraies – kebab, zöldsaláta, tahini, pita
Báránylapocka tagine
Malabi – jeruzsálemi panna cotta, rózsavíz
Knafeh – Kadaifi tészta, citromkrém, narancs
Kenyér fagylalt, túró, tárkony
További információk: ITT
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra