Konyhakiállítás 2018

Az esemény, mely tárgyakról és eszközökről szól, amik meghatározzák az életünket, szorosan kötődnek a mindennapokhoz, és a vendéglátáshoz, ezért vitathatatlanul fontos része a mai gasztronómiai életnek. Tulajdonképpen mindannyiunknak szól: legyen az háziasszony, vagy akár szakmabeli, mindenki számos érdekességet találhat a kiállítók által bemutatott termékek skálájában. A lehetőségek és a megismerhető gyártók technológiái olyannyira széles skáláját vonultatja fel, mely minden igényt kielégít.

Érdemes kilátogatni akkor, ha saját életterünk, konyhánk megalkotására készülünk, de abban az esetben is, ha egy vendéglátóegység konyháját, vagy vendégterét szeretnénk felújítani. Szinte minden megtalálható! Az itt résztvevő cégek termékeikkel és szolgáltatásaikkal azt az igény igényt igyekszenek kielégíteni – burkolóelemektől a konyhagépekig, a legújabb sous vide technológiától, a minőségi késekig -, ami a magyarországi gasztronómia fejlődésével betört már a háztartásokba is.
Ha belegondolunk abba, hogy a konyha immáron a családok életében is inkább egy közösségi tér lett – inkább nappaliba integrált konyhák világát éljük -, más megközelítést igényel ez a világ.

Pontosan ez lehet a 2018-as Konyhakiállítás mottója is, hiszen trendi, modern, és technikailag magas színvonalat találhatunk. Ezért fontos az, hogy kialakításában, designjában a legújabb, modern megoldásokat, bútorokat, és berendezéseket találhatjuk, hiszen a modern konyhaszigetekbe már szinte mindent belepakolnak, ami szem szájnak ingere, és valljuk be, könnyű elcsábulni egy ilyen álomkonyha láttán.

A rendezvény háromnapos, március 2-ától 4-éig látogatható, és találkozhatunk olyan innovatív megoldásokkal, melyek a gyorsan háziasszonyok kedvencévé válhatnak. A standok között nézelődve belefuthatunk olyan érdekességekbe, mint az otthoni vízlágyítás, vagy a konyhai páraelszívás, és egyéb, szinte már futurisztikus megoldások. Ilyen az a hűtőszekrény, mely ellenőrzi a saját tartalmát, vagy a mozgásérzékelővel ellátott csapok, melyek már önműködően működnek. Nagy érdeklődés övezi a programozható kávéfőzőket, és egyéb előre beállítható berendezéseket is.

A kiállítókon kívül érdekes programok garmadájával találkozhatunk: a Whirlpool főzőszigeténél Kovács Lázár séf készíti a legújabb fogásait, a Bosch standjánál Németh Ádám séf különlegességeit kóstolhatjuk meg, és találkozhatunk Bernáth Józsival is, aki show-szerű előadásmódjával kínálja különlegességeit. A sor ezzel még nem zárult be: Bíró Lajossal, Mautner Zsófiával, Jókuti Andrással és Borbás Marcsival is találkozhatunk – igazi gasztro sztárparádéban lehet részünk, hiszen előadásaik és bemutatóik alatt akár a Michelin-csillagos ételtől kezdve, a házias hagyományos ízek kedvelőin át, a saláták színes világáig rengeteg érdekesség vár mindenkit. Találkozhatunk még Lakatos Márkkal, aki megmutatja, mit is jelent neki a főzés tudománya, és Sípos Alexandrával is, a Sütik Birodalma megalkotójával, sőt bele is kóstolhatunk édes pohárdesszertjeibe.
A Konyhakiállítás az idén is sok érdekességgel, újdonsággal várja a nagyközönséget és a szakmai résztvevőket egyaránt!

Több infóért kövess minket: GastroGuide 

Írjon véleményt