A megoldás, ha munkatárs kell

Találtam egy olyan oldalt aminek tökéletes az időzítése, emiatt szoktam is figyelni, mert mindig jó tanulni másoktól! Arra jutottam, hogy itt valamit nagyon jól csinálnak! Az oldal folyamatosan fejlődik egyre jobb helyen szerepel, pedig nincs nagy múltja, és még a facebookon is folyamatosan belebotlok.

De melyik oldalról is beszélek! A vendeglatosmunkak.hu oldalról. Bemutatom nektek miért is jó ez az oldal, és hogy használják ki a lehetőségeket. Kitérnék itt mindjárt a névválasztásra, amit igen könnyű megjegyezni, és teljesen utal arra, mivel foglalkozik. Tehát a névválasztás 5 pont! Az oldal letisztult egyszerű célratörő, igazi szakmai oldal, mindenféle fölösleges sallang nélkül, hiszen ide az emberek két dolog miatt jönnek, munkát kínálni, és munkát keresni. Teljesen érthető is az oldal, nem lehet rajta elveszni abszolút felhasználó barát.

Tehát az oldalra mint felhasználó egy ötöst adnék. De szakmailag, sajnos még nem tudok, ugyanis az oldalon a SEO beállítások még nem dolgoznak túl jól ,mert sajnos ha csak szakács vagy hasonló gasztrós munkát keresek nem jön fel az első ablakon, de még akkor sem, ha azt írom be, hogy vendéglátós állások, de ha azt írom be, hogy vendéglátós munkák, akkor már felhozza mint opció! A nyitó oldalon viszont fel van tüntetve a social média lehetősége is, ez megint csak jó. Most nézzük meg, hogy szerepel az oldal a social marketing területén! A Facebookon a vendeglatosmunkak.hu oldalként lehet megtalálni.  Köszönöm neked VLM ezt a 21. Századi online megoldást ahol nem kell leizzadnom ha keresek valakit aki megfelelő lenne a számomra.

De visszatérve az ötletre, remek szerintem, és nagyon célratörő, ráadásul megtaláltak egy olyan rést ami ma igazán hiánypótló szerepet tud betölteni. Ha éttermem lenne nyilván itt keresném meg az új vagy kezdő munkatársakat. Azt nem tudom, de gondolom, hogy a jövőben fognak rendezni a olyan programokat ahol mindkét fél megjelenik mint munkaadó és munkavállaló is. Én biztosan még ezzel a lehetőséggel színesíteném a keresést, és létrehoznék ilyen élő platformot ahol személyesen is lehet találkozni. De ez nyilván már extra lenne. Ennek az oldalnak nagy jövője van, annak a tudatában pedig biztosan, hogy a gasztronómia folyamatosan fejlődik Nem csak Európában hanem szerte a világban is, ami azt vetíti előre nekünk, hogy ez az iparág még nem érte el a csúcsát, Tehát igenis még sokáig szükség lesz jó szakemberekre, és jó munkaerőre, amit az oldal tulajdonosai jól láttak meg,és használnak. 

Még több infó, vagy ha éppen munkaerőre lenne szükség: VLM 

 

Írjon véleményt