Irány a szabad, Zöld Küllô

A Zöld Küllő a Városliget gyönyörű, zöld ősfás környezetében, megannyi érdekességgel várja a vendégeket. Egy hely, ami magában hordozza a liget tradicionális hangulatát, és hozza azt az életérzést, ami a lelkünkben él a liget szó hallatán.

A fák ölelésében helyezhetjük kényelembe magunkat, és hagyhatjuk, hogy a kolbásszal és sörrel fűzerezett hangulat átjárjon minket – teljesen utánozhatatlan az az életérzés, amit a Zöld Küllő által átélhetünk – talán kicsit a majálisok, a doncukor (vattacukor), a színes élményekkel teli 80-90 évek melódiáját élhetjük át.

Ez az, ami kifejezetten vonzza az embereket, hiszen akár irodai szerkóban, nyakkendővel, akár bermudanadrágban, focilabdát pattogtatva, vagy családosan gyerekekkel, homokozó szettel felpakolva érkezünk, jól fogjuk érezni magunkat. Persze ez nem véletlen, tesznek is érte! A bicikliseknek szerviz, a családoknak tollas, gyerekjátszó, napozó, sőt, mindenhol van kutyaitató a kis kedvencek örömére.

Azon se csodálkozzunk, ha egy röplabdapályát vélünk felfedezni. A tágas tér, az amúgy környezettudatos bútorok, a kényelmes kiülők, a kellemes, napszakhoz passzoló zene, és a laza, de profi kiszolgálás mind ezt hivatott létrehozni. Egyszóval ez az a hely, ahova szívesen leugrik az ember sörözni, de ugyanolyan szívesen költ el egy ebédet vagy vacsorát.

Az ételek tekintetében a tradíciókon nyugvó street foodvonalat viszik, gondos és mai technológiákkal. Kérhetünk kolbászt, burgert, grillezett sajtot, elmaradhatatlan a nagy kedvenc, a palacsinta is. Azt nem lehet állítani, hogy a hely olcsó, viszont aztbiztosan, hogy akkora adagot kapunk papírtálcáinkra, hogy ember legyen a talpán, aki mind meg is eszi.

Zöld Küllô :1146 Budapest, Paál László út George Washington sétány

Írjon véleményt