MAD új utakon

A Mad sokak számára jelent egyet a szórakozással, italokkal, ételekkel, és a belvárossal. Mindez igaz is, hiszen régóta találkozhatunk velük, különféle tematikára felépítve. A tulajdonosi háttér, és egy friss, fiatalos csapat viszont olyan dogot hozott létre a Mad logója alatt, ami egy, a megszokottnál merőben más színben tünteti fel őket. A hely miliője által adott teret újraértelmezték, olyatén formán, hogy a belváros számos gasztronómiai lehetősége, és gombamód szaporodó koktélbárjai mellé egy teljesen innovatív megoldást találtak. A Bazilika közelségének idegenforgalmi vonzáskörnyezetében, és a belvárosi irodavilágban úgy szándékoznak beintegrálódni, hogy teljesen más lehetőséget adjanak, mint ami eddig jellemezte a felhozatalt.

 

A Mad azok rendelkezésére szeretne állni, akik az egész napos irodai munka befejeztével egy extravagánsabb hangulatú helyen, minőségi koktélok társaságában engednék le a gőzt. Céljuk az is, hogy bárki betérhessen hozzájuk, aki nem a pubos, borozós helyet, nem a speciality kávézók hangulatát, hanem inkább egy vagány, ízlésesen elegáns bárt keres. Vélhetően a külföldiek is megtalálják bennük azt az alternatívát, mely talán hiánycikk a lokációban, hiszen a városnézés közben sem annyira rossz egy jó bort, pezsgőt, vagy akár koktélt elfogyasztani. A másik fontos vendégkör a számukra a buli előtti bemelegítést, ráhangolódást kereső vendégek, ezért pontosan olyan itallapot állítottak össze, ami által kétséget kizáróan eredményesen kezdhetünk neki az éjszakai életnek. A lezser, fesztelen környezet meg is adja azt a hangulatot, ami ahhoz kell, hogy jól kibeszélgessük magunkat, ugyanakkor az általuk kínált koktélok és ételek is ezt hivatottak erősíteni.

A koktéllapot ráépítették a zene hullámaira, mivel minden koktél neve tulajdonképpen egy szám címe. A dalok hangulatára kialakított ízvilágban nem csalódhat senki a választásnál, mivel a lágyabb dalok a női, akissé édeskésebb, erőteljesebb férfiaknak ajánlott, markánsabb érzetű italokat jelentik. Tervben van egy CD album kiadása is, melyen az itallapot kvázi zenei formában jelenítik meg – amúgy az ötlet nagyszerű, és biztosan menő megoldás.

Ez még mind semmi! Ha valaki betér hozzájuk, abszolút nem kell ragaszkodni a koktéllaphoz: mindenki megkaphatja a hozzá, vagy a hangulatához illő mesebeli italt. Annyi a dolga a vendégnek, hogy helyet foglal,elmondja, milyen ízeket szeret, éppen mihez lenne kedve, és a szakavatottrtenderek ezek alapján elkészítik neki a saját, személyre szabott italát.

A nyitást megtámogatva after work- kel, minden csütörtökön és pénteken öttől este nyolcig pezsgő alapú koktélokkal várják a vendégeket, 1090 Ft-os áron, kifejezetten a munka utáni levezetéshez igazodva.

A koktélokat végigkóstolva kifejezetten ajánlatos amennyit csak lehet pohárba kérni, mert iszonyatosan jól sikerültek. Persze, ízlések és pofonok, de az biztos, hogy nem lőhet senki mellé, mert egyszerűen finom! Ételek tekintetében kifejezetten bar food-ról beszélünk, ami teljesen passzol a Mad tematikájához.

Egy minőségi bár nyitotta meg kapuit, saját magukat Bar & Life-ként kategorizálva, ami ténylegesen új színfoltja lehet a belvárosnak – átmenet a koktélbár és a romkocsma között. Ha jó napja van valakinek, még jobbá varázsolják; ha pedig nem annyira, akkor feldobják azt! Bar & Life csak egyszerűen!

Fotók: MAD Budapest 

Fb: https://www.facebook.com/madbudapest/

MAD : 1051 Budapest, Sas utca 17.

AirChef 

Írjon véleményt