A Costa del Solon terjeszkedik a Zsidai Csoport

A budapesti Kempinski Hotellel folytatott sikeres gasztronómiai együttműködés után (ÉS Bisztró, ÉS Deli) a hotellánc vezetősége a dél-spanyolországi szállodájánaklobby és vendégtér átalakítására, újrapozíconálására és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására kérte fel a Zsidai Csoportot, melynek eredményeként 2018. márciusában megnyitott az El Paseo del Mar gasztronómiai központ; a Baltazár Bar&Grill grill étteremmel, a Black Rose The Barkoktél- és borbárral, a tengerparton található Spíler Beach Club étteremmel és a hotel medencéinél található Spíler Pool Barral.

Az El Paseo del Mar gasztronómiai központot a Zsidai Csoport hozta létre, üzemeltetését pedig a hotellel közösen végzik. Ezzel a jelentős lépéssel a Costa del Sol gasztronómiai térképére újabb fantasztikus helyek kerültek fel.

Az El Paseo del Mar egységhez tartozó két étterem és két bár kialakítása, továbbá a szálloda közösségi területeinek újjáépítése során a helyek építészeti kialakítása, design-juk, gasztronómiai koncepciójuk és az arculatok is teljes egészében a Zsidai Csoport által irányított volt. A belsőépítészeti átalakítások átgondolására és megtervezésére a csoport Bara Ákos belsőépítészt bízta meg.

Az étel- és italválaszték kialakításánál a cégcsoport szem előtt tartotta Andalúzia gasztronómiai kultúráját, a helyi friss alapanyagokat, a helyi lakosok igényeit és a turisták elvárásait is. A hotel nem titkolt szándéka, hogy a nyitásokkal a helyi lakosokat is szeretné aktívan bevonni – a hotelvendégek mellett megnyitja kapuit a nagyközönségnek is.

Zsidai Zoltán Roy elmondta: „Nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy ezzel a projekttel 36 éves gasztronómiai tapasztalatunkat vihettük el Spanyolország legmenőbb tengerpartja, a Kempinski Hotel Bahíaba. Mint étteremtulajdonos pontosan tudom, milyen nehéz egy egységen belül különböző koncepcióval bíró éttermeket és bárokat létrehozni, mely helyieknek és szállóvendégeknek is egyaránt kedvez. Úgy érzem, Marbellan most ez sikerült és bízom benne, hogy a Costa del Sol legmenőbb helyévé fog válni az El Paseo del Mar.”

A Zsidai Gasztronómiai Csoport és a Kempinski Hotels az És Bisztró és az És Deli 2013-as nyitása óta dolgozik együtt.

Fotók: Zsidai Csoport 

 

GastroGangster

Írjon véleményt