Ez Bamba

Bambán bámulva bambuljuk brutálisan briliáns burgereiket, ha barátságos bárjaikba betérünk. Zseniális brand, érthető, világsikereken felcseperedett streetfoodétel és lazaság. Ez a nyerő kombináció az, ami miatt sikeresen veszik az akadályokat, olyannyira, hogy megszületett a 4. Bamba Burgerező!

Jelentjük, a Haris köz 2. szám alatt Bambázhatunk újfent! Pontosan azt kapjuk, amit várhatunk. Ez amolyan franchise érzés, mely alapjaiban biztonságot és folyamatos minőséget nyújt. Ami még kecsegtetőbb, hogy szó sincsfranchise-ról, tulajdonosi kézben vannak az üzletek, és annak rendje és módja szerint folyamatos monitoring alatt.

Egyszóval, hamburger fronton tévedhetetlenül jót szeretnénk fogyasztani, érdemes őket választani. Az első után a 2016-os év végén nyitottak 2 étteremet – ez az év ezek felfuttatásával telt. Nem is akartak többet, hiszen nem az a céljuk, hogy üptre nyissák a helyeket, hiszen a Bamba alappillére a jó lokáció megválasztása. A tavalyi év végén találták meg az új helyszint, és mostanra jutottak el a nyitásig, ami azért azt megmutatja, ez nem is megy olyan egyszerűen, mint ahogy sokan gondolnák. A kialakítás, a konya beállítása, az ilyen-olyan ügyes-bajos dolgok sok időt vesznek el.

Mostanra softopening-be érkeztették magukat, mehetünk enni! A hely különlegessége a barnd-en belül, hogy az első olyan Bamba Burgerező, ami kétszintes vendégtérrel bír. Egyszerűen felmegyünk, és lenézhetünk az utca forgatagára, vagy a nemsokára nyitó teraszukra, ahol masszív negyven fő még simán elfér.

A tematika maradt: mindenhol megvannak a fix burgerek, mindenhol van egy havi ajánlat, és mindenhol – kivéve az Oktogonnál lévő üzletben – van egy speciális ház burgere is. Az Elvis néven futó a Deák téri üzleté, Raclette Burger a Bazilikánál, és az új helynek is lesz hamarosan specialitása, amint kitesztelik. A klasszikusokat továbbra is falhatjuk, a szimpatikus Sloppy Joet (1990 Ft), a Mega-vega Burgert (1990 Ft), vagy a Big Kahuna Burgert (1890 Ft). A házi szószokugyancsak megvannak, több ízben, és egyedi variánsban, és senki ne feledje az egészet befejezni a Bamba zseton nevű desszertjükkel. Miért? Mondhatnánk, hogy csak – de inkább azt mondjuk,egyszerűen finom.   

Terveikben van még az idei évre egy nyitás, sőt, még egy titkos ötlet is felmerült bennük, ami hamburgerező,de más aspektusból megközelítve. Kíváncsian várjuk! Addig is irány Bambázni!

AirChef

Budapest Haris köz

Fotók: Bamba Marha Burger Bar

Írjon véleményt