Megvan Közép-Európa legjobb olasz étterme

Miskolctapolca, 2018. július.16. A miskolctapolcai AvalonRistorante nyerte el Közép-Európa legjobb olasz étterme címet 2018-ban.  Július 14-én osztották ki a World LuxuryRestaurant Awards idei díjait Belfastban, amellyel a világ legkiválóbb gourmet ételeket és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermeit részesítik elismerésben. Idén az észak-írországi Galgorm Resort&Spa-ban hirdették ki a díjazottakat, ahol az Avalon Ristorante két kategóriában is a legjobbnak bizonyult: bezsebelte a legjobb olasz konyha és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező étterem címet Közép-Európában.

A World Luxury Restaurant Awards-ot minden évben a vendégek és a szakma kiválóságainak szavazatai alapján ítélik oda a legjobbaknak. Idén 84 kategóriában osztották ki a díjakat. A miskolctapolcai Avalon Ristorante autentikus „olasz konyha” és „belsőépítészet” kategóriákban nevezett a World Restaurant Luxury Awardsra. Várakozásokhoz mérten mindkét díjat sikerült elnyernie, így a World Luxury Italian cuisine és a Luxury Interior Design/Architecturekategóriában is regionális győztes lett. A díjat az AvalonRistorante két séfje, Albók Gyula és Szepesi Gábor vette át a Belfastban megrendezett ünnepélyes átadón, amelyre 42 országból érkeztek a díj várományosai. Óriási élménybenvolt részünk ezen a hétvégén, még talán teljesen fel semdolgoztuk a történteket.

Úgy érzem most érett be a munkánkgyümölcse! mondta Szepesi Gábor creative séf hozzátéveazt is, hogy ez az elismerés óriási erőt ad a csapatnak éstudják, az idő előrehaladtával még jobbak és jobbak lesznek.Albók Gyula executive séf örömmámorban úszva nyilatkozta, milyen fantasztikus érzés volt a vörös szőnyegenvégigvonulva átvenni a nemzetközi kitüntetést. Karrieremegyik legboldogabb pillanata volt, mikor az Avalon Ristorante nevét meghallottam a ceremónián a regionális nyertesekközött. Hatalmas boldogsággal töltött el, hogy részt vehetünkegy ilyen nívós rendezvényen, ráadásul hatalmas siker ez azAvalon Park gasztro csapatának.

Az Avalon Ristorante 2015 novemberében nyitotta kapuit. Az étterem különlegessége a munkatársak elképesztő profizmusában és vendégszeretetében rejlik, melyhez párosula gyönyörű erdei környezet és persze a fantasztikusízharmónia, melyet az ételek nyújtanak. Nem csoda, hogy szeretik a vendégek a miskolctapolcai kulináris gyöngyszemetés a legjobbnak szavazták meg a nívós nemzetközi versenyen. Az ételek szívvel-lélekkel készülnek és kerülnek fogyasztóik elé, az étterem belsőépítészeti megoldásai a luxust tükrözik, az ízek, a tálalás pedig „maga a csoda”, idézve több vendég szavait is. Mindezt a gasztronómiai élményt csodás környezetben, a Bükk szívében élhetik át a gasztro-rajongók.

GastroGangster 

Fotók: Avalon Park 

Írjon véleményt