Szállj fel a fine dinig óriáskerékre! Pillecukor, popcorn, jégkrém, vattacukor

A nyár megérkezett a folyton nyüzsgő Budapestre is, André Bicalho, a Baraka séfje pedig megmutatja nekünk, hogyan vitt vidámságot a fine diningba. Mindnyájunknak vannak olyan gyerekkori élményeink, amelyek örülnénk, ha sosem múlnának: lubickolás a strandon, langyos délutánok egy parkban, kerti sütögetés a családdal… Az emlékek mindig megmaradnak, ezeket idézi fel a Baraka nyári menüje nosztalgikus ízekkel gondtalan gyermekkorunkból: pillecukor, popcorn, jégkrém, vattacukor, persze mindez új köntösben. Ki gondolta volna, hogy a fine dining ilyen derűs is lehet?

“A budapesti nyarak mindig édesek és naposak, a jókedv a levegőben van! Ez a szünidő időszaka, amikor barátainkkal és családunkkal élvezzük a szabad levegőn töltött időt. Van valami élvezet ebben a pihenésben, jó pillanatok, amikor csak lazulunk a teraszokon, vagy a Duna parton ülünk egy padon.

Idén nyári inspirációként ennek a NYÁRI BOLONDOZÁSNAK számtalan könnyelmű arcát szerettem volna megmutatni.” – kezdi ecsetelni a séf nyári inspirációját – „A tányérokon megelevenednek a fesztiválok, a vidámpark, és a nyári kavalkád.

Teszünk egy kiruccanást egy olyan kulináris világba, ahol a hozzávalók és a textúrák erre a szórakozásra és varázslatra emlékeztetnek majd, ahol részünk lehet egy nyári mulatságban annak minden vibrálásával és attrakciójával. Felkészítjük vendégeinket egy vidám és játékos szenzációra, szálljunk fel fine dining óriáskerekünkre. Élvezzük a nyári estét!”

GastroGangster

Írjon véleményt