Programajánló/ Royal Esküvő Kiállítás

2018. október 25, Budapest – A Corinthia Hotel Budapest megrendezi első saját Esküvő Kiállítását. A történelmi Grand Royal régóta kedvelt helyszíne a különleges eseményeknek, melyek feledhetetlen élményekkel gazdagítják a résztvevőket. Az elmúlt években a hotel impozáns Bálterme népszerű esküvőhelyszínné vált, melyből inspirációt merítve a hotel Esküvő Kiállítást rendez november 18-án 14 órai kezdettel.

A Corinthia Hotel Budapest, mint a város első és legnagyobb luxusszállodája a budapestiek körében jól ismert eleganciájával és pompájával ivódott be a köztudatba. Az 1896-ban, a Millenniumra épült eklektikus stílusú épület először Royal Nagyszállóként vált ismertté, mely azóta is a város nagyszerű régmúltját tükrözi, és kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt vendégei számára. A hotel célja, hogy a hagyományőrzésen túl, új, feledhetetlen élményekkel gazdagítsa vendégeit.

A szállodát a barokk stílusú bálterme és páratlan adottságai predesztinálják arra, hogy tökéletes esküvőhelyszínként adjon otthont a közös életük első napját ünneplő párok számára. Ennek bemutatására kel életre a rendezvény, ahol a helyszínen túl, kiemelkedő szakmai szereplőkkel és egyedi kiállítókkal találkozhatnak a nézelődők.

Igazi különlegesség, hogy az esemény alkalmával először mutatkozik be Magyarországon a londoni Emmy Scarterfield, aki elhozza a Corinthia szállodalánc által megihletett kézzel készített, lélegzetelállító cipőit is. A látogatókat olyan varázslatos ékszerkiállítók kápráztatják el, mint a Monis vagy a Caprice, valamint hazai kedvencekből jelen lesz a Budapest Wedding, Royal Flower, Zólyomi Zsolt és sokan mások. Az esküvő szerelmesei a nap folyamán fantáziát életre keltő, csodálatos ruhakölteményeket tekinthetnek meg Hrivnák Tünde és a ZHOJA divatmárkák ruhabemutatóján keresztül.

Ahogy egy esküvőről, úgy az Esküvő Kiállításról sem hiányozhatnak az édességek, ínycsiklandó falatok, borok és pezsgők választéka és a közkedvelt dallamok. A hangulathoz dj és meglepetés vendégek járulnak hozzá.

Látogasson el Ön is a város szívében található helyszínre, álmodja meg a Nagy Napot, találja meg a tökéletes ruhát, kellékeket és a legkifinomultabb részleteket a Corinthia Hotel Budapest konferenciaszintjén.

Érdeklődni: a +36 1 479 4716-os telefonszámon vagy az events.budapest@corinthia.com email címen lehet. Jegyek kaphatók az Eventbrite.com oldalon.

Fotók: Corinthia 

Budapest Wedding; Erdélyi Gábor

Írjon véleményt