Megnyílt a Spíler Buda

A pesti belváros lüktető ritmusától megbabonázva, a marbellai tengerpart hangulatával megfűszerezve, a Spíler koncepciója újabb helyszínt hódított meg: 2018. december 20-án a budai hegyek lábához hoztael a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba.

 

Spíler, miután számos kalandot megélt a pesti belvárostól kezdve egészen Shanghaiig, majd befutott rocksztárként elég időt múlatott már a marbellai beach klubjában, arra jutott, hogy egy leheletnyit komolyabbra veszi a figurát és itt az ideje leülni beszélgetni egyet a barátokkal a világ nagy dolgairól. Kellett tehát egy hely, ahol egy menő rocksztár otthonra lelhet.

A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet, de mindez konszolidáltabban. Finom anyagok és csillogás vesz körül minket az új Spílerben, az asztalunkra pedig a legjobb alapanyagokból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs újvilági borokat és ütős koktélokat kínálunk.

 

A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választékatalálható itt, meg a legmenőbb spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye.

Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal vár a Spíler Buda, ahol a magyar kedvencek mellett egészen kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, de a kézműves sörválaszték és a koktéllap is páratlan.

Ugyanúgy szívesen betér ide a környékbeli irodában dolgozó elkölteni az ebédjét, ahogyan a menő üzletember is el fogja kortyolgatni kedvenc borait a partnereivel egy szuper steak mellett, de beugranak majd egy-egy falatra a bevásárlásra igyekvők és a MOM környékén társadalmi életet élő budaiak – s megfér mellettük a jóízűt sztorizó baráti társaság is.

 

Hétköznaponként reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig érdemes betérni egy üzleti express ebédre, ami gyors és igazi házias ételeket kínál, kiegészítve a fő étlapot.

Kézzel gondosan formált anyagok játékát láthatjuk az enteriörben. Valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amelyet hol vintage gitárok, hol pedig egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez lágyan társul a sok-sok puha bőr, s a merészen szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető növényzet.

Minden adott ahhoz, hogy kérdések és válaszok, örök pillanatok, gyönyörű hétköznapok, barátságos délutánok, s légiesen könnyed éjszakák szülessenek. Olyan percek ezek, amelyek megihlették Lenny Kravitz-et, Axl Rose-t, Lana Del Rey-

t, vagy éppen Mick Jaggert. S ezek voltak azok a percek, amelyeknek köszönhették a nagybetűs életet.

 

 

Website: www.spilerbuda.hu

Instagram: www.instagram.com/spiler.co
Facebook: www.facebook.com/spilerco

Írjon véleményt