Budapest a legjobb európai úti cél!

A magyar főváros 62.128 szavazattal az 1. helyen végzett a European Best Destinations 2019. január 15-étől február 5-én délig tartott szavazásán.

Az eredményes Budapest imázskampányt a szavazást meghirdető EBD is visszaigazolta a BFTK-nak. A díj elnyeréséről szóló értesítésben közlik, hogy „korábban egyik díjnyertes európai úti cél sem részesült ilyen nemzetközi támogatásban, azaz szerezhetett szavazatot saját országán kívül. A Budapestre voksolók szavazatainak 77%-a Magyarországon kívüli országból származik, főként az Egyesült Királyságból, USA-ból, Németországból, Franciaországból, Ausztriából és Olaszországból. Így Budapest győzelme elsöprő”.

A kampányt menedzselő Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK), mint a magyar főváros turisztikai szervezete, partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azért dolgozik, hogy Budapest egyedülálló szépségét és pezsgő kulturális életét minél többen megismerjék, és hogy minél többen el is látogassanak hozzánk. A kitartó munkának látható az eredménye: évről évre nő a fővárosba látogatók száma, ami pedig még nagyobb öröm, a vendégek egyre hosszabb időt töltenek nálunk.

forrás: turizmus.com 

Írjon véleményt