Chefbag – Főzés könnyedén!

Egyedi, különleges módszerrel állt elő a Chefbag, hiszen azoknak kedveznek, akik elfoglaltak a munka és a gyereknevelés miatt, de fontos számukra, hogy minőségi és ízletes ételt tálaljanak szeretteik elé. Végre nincs szükségünk bevásárló listára, nem kell akár több boltban is időtlen ideig munka után sorban állnunk, vagy beneveznünk a bevásárlótáskák emelésének bajnokságára, most már csak a főzésre és ezáltal a közös programra koncentrálhatunk. A Chefbag ételei ráadásul örömet okoznak mindenkinek az asztal körül, ahúsimádóknak vagy a húskerülőknek, a diétázóknak vagy a mindenevőknek egyaránt.

Elképzeltük már, hogy megvan minden alapanyagunk, különleges és minőségi hozzávalónk, hogy egy ízletes ételt készítsünk, és ezért egy lépést sem kell tennünk? Ne csak álmodozzunk róla, mert a Chefbag-gel ezt elérhetjük. Segítségükkel kipróbálhatunk olyan alapanyagokat is, amelyekkel eddig soha nem főztünk.

Most már nagyon könnyű dolguk van a háziasszonyoknak és a dolgozóknak egyaránt. Csupán annyi a teendő, hogy válasszunk ételeik közül, jelöljük meg, melyik nap szeretnénk főzni, őkpedig házhoz szállítják a friss, konyhakész, előre kimért prémium alapanyagokat és a fázisfotókkal ellátott receptkártyákat, amelyek segítségével az ételek elkészítése gyerekjáték.Minden hozzávalót konyhakészen, kiporciózva szállítanak, így semmi sem megy veszendőbe.Profi séf új recepteket talál ki minden hónapban, amelyek között mindenki megtalálja a nekitetszőt. 

A hozzávalókat légmentesen lezárva egy speciális hővédő csomagolásban szállítják, ezzel biztosítva a minőséget. Így érik el azt, hogy akkor sincs semmi gond, ha a kapott alapanyagokat nem tudjuk rögtön megfőzni vagy hűtőbe tenni.

Az ételeket a saját konyhánkban könnyedén, rövid idő alatt megfőzhetjük. Elkészítésük nem igényel különleges felszereléseket, szaktudást. Az alapanyagok 100%ban természetesek, lehetőség szerint hazai termelőktől származnak, és szezonálisak. Az alapanyagok mellé receptkártyát is küldenek, amely lépésről lépésre leírja a főzés folyamatát. Ennek segítségével a főzés még egyszerűbb!

Pontosan láthatjuk, miből és hogyan készül el az ételünk. Rajtunk múlik, hogyan variáljuk.Megváltoztatjuk kicsit, vagy követjük pontosan a receptkártyát? Kizárólag a mi döntésünk.

Egészséges, különleges ételek közül válogathatunk. Húsok, halak és vegetáriánus ételek havonta megújulva kerülnek a Chefbag-ek közé. Figyelnek rá, hogy étkezési szokásokhoz alkalmazkodjanak, választhassunk olyan ételeket is, amelyeket a gyerekek is szeretni fognak, és senkit ne zárjanak ki a főzés élményéből ételallergia vagy valamilyen diéta miatt.

fotók: chefbag.hu 

Írjon véleményt