Buborékbár nyitott Budapest felett

Trendi buborékokkal, pezsgő légkörrel és változatos barfooddal nyitotta meg kapuit március elején a Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace a Hotel President Budapest tetőteraszán. A helyszínen három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros legegyedibb panorámájában gyönyörködhetnek a felhők felett.

A tél végével Budapest legmagasabb korcsolyapályája is elköszönt a látogatóktól, de az V. kerületi Hold utcában található Hotel President Budapestben megy tovább az élet és új város feletti őrülettel jelentkeztek tavaszra.

A minden korosztály által nagyon kedvelt tetőteraszon a szálloda történetében először alakítottak ki egy buborékbárt, ahol garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodik mindenki.

A Popup Bubble Bar buborékjai egyenként harminc négyzetméter alapterületűek, amelyeket bár, bisztró és lounge stílusban álmodtak meg, így nem kétséges, hogy az összes látogató megtalálja a számításait. 

A négycsillagos szálloda tetején a bár tematikájához illően buborékos és buborékmentes italok közül választhatnak az érdeklődők, de olyan finomságokat is megkóstolhatnak, mint a medvehagymás spárgakrémleves, a President klubszendvics vagy a quinoa korong.

„A Hotel President Budapestben folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan egyedi élményt biztosítsunk a vendégeinknek, ami valóban maradandó emlék marad. A tágas buborékok tökéletes helyszínei lehetnek akár egy baráti összejövetelnek, egy randevúnak vagy egy privát rendezvénynek is” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató.

A buborékbárhoz kapcsolódik egy lakatfal is, ahová a szerelmesek összetartozásuk jeléül felakaszthatnak egy olyan lakatot, melybe belevésték nevüket vagy nevük kezdőbetűit. Lakatot a párok is vihetnek magukkal a felhők fölé, de a tetőteraszon is beszerezhető.

A lábunk alatt elterülő város lenyűgöző panorámája továbbra is egyedülálló Budapesten: a Hotel President Budapest tetejéről kilátás nyílik a város kiemelkedő nevezetességeire, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár vagy a Citadella.

A Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace a nyári szezon érkezéséig az időjárás függvényében minden nap 17 és 21 óra között tart nyitva. Fontos, hogy nemcsak a szállodavendégek, hanem előzetes foglalás esetén bárki meglátogathatja Budapest legújabb nevezetességét.

A buborékbárról minden további fontos információ megtalálható a szálloda honlapján és a Facebook-oldalán is: https://www.facebook.com/hotelpresident/

https://hotelpresident.hu/hu/etterem/popup-bubble-bar-by-intermezzo-tetoterasz

Írjon véleményt