Ínyenc salátákat is választhatunk a töltőállomásokon

Balzsamecetes-mustáros Cézár saláta, kacsamáj páté briósban, tonhalsaláta és pulled pork: miután több mint 162 ezer, Palágyi Eszter által tervezett prémium szendvicset vásároltak meg a töltőállomásokon, az OMV idén márciussal megújította a koncepcióját. A gourmet szendvicsek mellett most már a Michelin-csillagos Costes séfjének salátái közül is választhatunk.

A legújabb saláták amellett, hogy tápláló és egészséges alternatívát nyújtanak bármely főétkezésre, izgalmas fúziói a hagyományos alapanyagoknak és a karakteres ízeknek. Palágyi Eszter zár salátájának különleges ízét a jégsaláta alapon tálalt, balzsamecetes pácban érlelt grillezett csirke adja, amelyet sült baconnel, parmezán sajttal, főtt tojással, dióval, krutonnal és balzsamecetes-mustáros öntettel tesz igazán karakteressé. A másik újdonság a gluténmentesen étkezők számára is fogyasztható Tonhalas fitness saláta, amelyben a friss zöldségek mellett tonhal, fekete olajbogyó, krémfehér sajt, újhagyma és retekcsíra is megtalálható, tökéletes harmóniát alkotva a savanykás citromos dresszinggel. Az öntetek Palágyi Eszter exkluzív receptjei alapján készültek.

A saláták mellett két új gourmet szendviccsel is találkozhatunk az OMV töltőállomásokon: a Kacsamáj páté sós-köményes briósban, lilahagyma-lekvárral, rukkolával és céklacsírával ízesítve egyszerre nyújt lágy és pikáns ízélményt. Emellett a BBQ királyaként ismert omlós malacsült is elérhető tavasztól a kínálatban: a Pulled pork coleslaw ágyon szendvicsben a foccaciába rakott tépett sült sertés húst cheddar sajt, amerikai káposztasaláta és kovászos uborka egészíti ki.

Ha három szóban kellene megfogalmazni, mit várunk el egy salátától, akkor legyen tápláló, finom és egészséges. A legújabb ínyenc salátákkal a hagyományos értékeket megtartva léptünk ki a sztereotípiák mögül és egy-két pikáns változtatással izgalmas főételeket hoztunk létre. A saláták mellett a gourmet szendvicsek rajongóinak is kedveztünk két különleges verzióval, amelyeket a szokatlan, mégis harmonizáló alapanyag-párosítások tesznek teljessé” – említette a kollekció kapcsán Palágyi Eszter, az OMV VIVA gasztronagykövete.

Palágyi Eszter és az OMV együttműködése tavaly márciusban indult, aminek eredményeként egy év alatt tizenkét gourmet szendvicset mutattak be a nagyközönségnek. A kampány sikerét az is jelzi, hogy több mint 162 ezer darabot vásároltak meg belőlük a töltőállomásokon. A legutóbbi szezon során t-két ünnepi és magyaros prémium szendvics volt a kínálatban, amelyekből több mint huszonötezret vettek meg a fogyasztók. A legnépszerűbb szendvicsnek a sonkás-hagymalekváros bécsi perec bizonyult, közel minden harmadik vásárló ezt választotta.

A most debütáló szendvicsek kialakítása a fogyasztói visszajelzésekre is reflektál. Az elmúlt évadlegnagyobb közönségsikerét a kacsamáj páté aratta, amiből az előző szezonokban találkozhattunk fonott és kürtös kalácsos, illetve lecsóval ízesített verzióval. Az OMV töltőállomásokon a vásárlásoknak több mint negyedét ezek a szendvicsek tették ki, ráadásul a fonott kalács kacsamáj pátéval volt a legnépszerűbb a teljes szériában.

Az OMV „Mi többet nyújtunk” márkaígéretével összhangban a töltőállomásokon folyamatosan bővítjük a szolgáltatásainkat a fogyasztói visszajelzéseket figyelembe véve, így a gasztronómiai ajánlatunkat is. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy március elejétől a gourmet szendvicsek mellett prémium saláták közül is válogathatnak az érdeklődők, ezzel még jobban kiszélesítve a teljes értékű főételekből álló kínálatunkat tette hozzá Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke. 

Palágyi Eszter legújabb gourmet saláta- és szendvicskínálata március 1-től érhető el 71 OMV VIVA töltőállomáson országszerte.

Írjon véleményt