LUPA beach food

Június 13-án egy vízparti gasztronómia kalandtúrára hívja vendégeit Budapest tengerpartja, bemutatva a Lupa változatos beach food kínálatát. A belépő este 7-től ingyenes.

Az igazi strandszezont egy kulináris kaland is indítja a Lupán. Az I. Lupa Beach Gasztro Est bemutatja a „tengerpart” sokszínű gasztronómiai kínálatát, melyben az egyes vendéglátók különböző finomságokkal csalogatják a közönséget. „A kulináris kalandok mellett ne csodálkozzunk, ha a pult mögött ismert emberek szolgálják fel a kért ételt. Természetesen a tónál található büfék, éttermek és koktélbárok egész szezonban elérhetőek lesznek és az esti órákban már belépőjegy nélkül, ingyenesen is meglátogathatók, de a nyár folyamán rendszeresen szervezünk majd olyan eseményeket, ahol a Lupa gasztronómiai kínálatára szeretnénk felhívni a figyelmet” – mondja Gerendai Károly, a Lupa „élménycentrum” megálmodója

Budapest tengerpartja tehát nem csupán a szabadidős- és sporttevékenységek változatos tárházát nyújtja, de gasztronómiai kínálata is igyekszik minden igényt kielégíteni.  A strandon több mint 20 vendéglátóegység nyújt sokszínű kínálatot a vegán sasliktól a halasig. A LUPA Beach “gasztrosétányán” egyszerre ott vannak a tipikus strand ételek és a különlegesebb fogások: mások mellett Budapest egyik legjobb burgerese,  görög recept alapján készült gyros, grillbár, thai konyha, igazi olasz pizza – amit csak szem s száj kívánhat. A vízparti bárok és beach klubok is nagyon színes választékot kínálnak, a kávézótól a koktélbárokon át, a Divinobeach bárjáig vagy a Costes Beach Clubban elfogyasztható éttermi fogásokig.

Az I. Lupa Beach Gasztro Esten tehát belekóstolhatunk a Lupa széles kínálatába, számos ismert sztár vendégszereplésével. Így például Gesztesi Károly fagylaltot kínál majd, a Budapest tengerpartjára polinéz hangulatot idéző Rose Los Tiki Bárban Kembe Sorel, színész-műsorvezető sört csapol, a TV2 Jóban Rosszban sorozat egyik főszereplője, Legerszki Krisztina a Coke Lounge-ban készíti a koktélokat, a Rockburger helyszínén gitárkíséret jár Budapest egyik legjobb burgeréhez. A Lupa Costes Beach Klubjában pedig portugál vacsora várja az érdeklődőket, a hozzá tartozó borpárosítással, a Costes Michelin-csillagos séfjeinek prezentálásában. A 7500 forintos vacsora regisztrációhoz kötött, amit a info@costesbeachclub.hu címen lehet megtenni.

A szezon során további gasztro estek is várják a látogatókat, ahol a kínálatban lesz – mások mellett – francia gasztronómia: kagylóételek-hidegen melegen, province-i feketekagylótál és osztriga, 60 kg-os kardhal bontás a Lupa homokos tengerpartján, de várható majd látvány paella készítés szabad tűzön, a mediterrán gasztronómia jegyében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Írjon véleményt