6 étterem Budapesten, ahová a DJ miatt is érdemes elmenni

Felpörgetett világunkban már nem elég egy este alatt egy érzékszervünket kényeztetni. Egyszerre szeretnénk mindent: finom ételeket, melyek nem csak ízre és illatra csábítóak, de látványra is, és persze hangulatot is, hogy az ételek mellett legyen egy plusz szórakoztató faktor. Ezt szerencsére már a legtöbb helyen megkapjuk. Azoknak pedig, akik a különleges vacsora mellett az élő DJ showt részesítik előnyben, mutatjuk hová érdemes menni.

 

Kiosk

Kétségkívül a Kiosk, az egyik legtrendibb hely a városban: hibátlan étlappal és ételekkel, ötletes, tematikus estekkel és sok-sok celebbel. Házi készítésű cukrászsütikkel, vasárnapi együtt ebédeléssel és persze péntek-szombati bulikkal. 

 

Spíler

A budapesti bulinegyed szívében, a Gozsdu udvarban, igazán nem tévedhetünk, főleg ha az estét a Spílerben töltjük. Itt a laza bisztrós ételek és hangulat mellé, kézműves sör és pörgős angolszász elektronikus zene jár a rezidens DJ-től. 

 

 

Bálna Terasz

A Bálna Terasz, ahol a hangulatot szuper DJ. biztosítják. Egy hely ahol a csodálatos esti panoráma, a finom ételek és az egyedi zene miatt is érdemes betérni. Amit pedig a zene mellett ki kell próbálni azok a koktélok és nagyon finom burgerek. Ha tutita akartok menni, kell foglalni, hogy egy egyedi hangulatban élvezzétek a naplementét! 

 

 

Platz Budapest

A legjobb DJ-k szolgáltatják a zenéket a deep house-tól egészen a retró bulikig. Az estéket a csodálatos környezet, a Bazilika és a mindig nyüzsgô élet dobja fel. De nem csak a zenéért érdemes ellátogatni, hanem a finom ételekért is, és az italokért. A gin választék egyedülálló, és érdemes koktélokat is kóstolni. Fogalalni itt is kell, folyamatos a full ház.

 

Bestia 

Ahogy az ételekben is, a zenében is a laza, amerikai vonalat adja a Bestia: kézműves sörök, pastrami típusó szaftos húsos szendvicsek, hamburgerek, sült kolbászok és minden este zene, a hely nagy slágerei, ami bármikor átfordulhat egy igazi buliba.

 

 

TG Italiano

Az igazi olasz rock n’ roll életérzés a TG Italianóban: tészta, napsütés, paradicsom és omlós húsok. A hangulat garantált, pont mintha egy kicsit Olaszországban, egy kicsit a tengerentúlon is lennénk és ehhez az ételek mellett a kiszolgálás és a zene is nagyban hozzájárul.

 

Írjon véleményt