Siófoki Bor- és Fröccsfesztivál

Tegnap  kezdôdött és egészen augusztus 4-éig tart a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál, amelyet idén újra a Hajóállomáson rendeznek meg. A rendezvényen minden eddiginél nagyobb borválasztékkal és a nyári fröccsözésekhez illő koncertekkel várják a látogatókat tíz teljes napon keresztül.

A tavalyi évhez képest új helyszínen és új időpontban jelentkezik az évek óta hagyománynak számító siófoki Bor- és Fröccsfesztivál. Az ingyenes fesztivált ezúttal a siófoki Hajóállomáson rendezik meg, amely tökéletes helyszíne a nyáresti kikapcsolódásnak.

Idén először a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesülete szervezi a fesztivált, amelyre minden eddiginél több borászatot hívtak meg. A siófoki egyesület tagjai, illetve a balatoni borászatok mellett több más hazai borvidék is képviselteti magát, és gyümölcsborokat is meg lehet kóstolni a fesztiválon.  

Habár a finom boroké lesz a főszerep, a zenei élmények sem hiányozhatnak. A nagy melegre való tekintettel a koncertek az esti órákban kezdődnek, így akár strandolás után is ideális program a Bor- és Fröccsfesztivál, amelynek mindegyik napjára jutnak fellépők. Érkezik többek közt Tóth Reni, a Kormorán egykori énekesnője, de lesz Jazz est, Retro buli és ABBA show is.

A borok és a zene mellett a gasztrostandokon különleges ételekkel is várják a látogatókat, de a felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak a résztvevők. A kicsiknek külön attrakciókkal és programokkal készült a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesülete, hogy az egész családnak élmény legyen a Bor- és Fröccsfesztivál. Érdemes tehát Siófokra látogatni a fesztivál alatt, hiszen itt kezdődik a Balaton!

További információ: www.hellosiofok.hu

Facebook: https://www.facebook.com/hellosiofok/

Írjon véleményt