Magánvállalkozók Napja

Magánvállalkozók Napja 2019

Immár negyedik alkalommal rendezik meg október második keddjén, azaz holnap a Magánvállalkozók Napját, amit a METRO hívott életre. Anemzetközi kezdeményezés néhány éve már Magyarországon is hagyománynak számít, ez alkalomból aMETRO ösztönzésére csatlakozó vállalkozások, elsősorban vendéglátóhelyek a hozzájuk betérő vendégeket különleges ajánlatokkal várják. A Magánvállalkozók Napja egybennyitánya is az október 8-13-ig tartó METRO Gasztronapoknak, ami alatt számos étterem ajánlatát lehetkedvezményesen kipróbálni.

A METRO Magánvállalkozók Napja azért jött létre, hogy ezen a napon sikeres vállalkozók ezrei mutathassák be üzletüket, úgy, hogy a vendégeknek különleges ajánlatokat kínálnak a nagykereskedelem felhívására és támogatásával. A felajánlott kedvezményekért az áruházlánc engedményeket ad partnereinek kínálatából és abban is segít, hogy a rendezvény híre minél többekhez eljusson.

Az elmúlt években nemzetközi szinten több százezer egyedi felajánlás érkezett, és a Magánvállalkozók Napja nálunk is egyre ismertebbé és népszerűbbé válik. Tavaly 2500 regisztrált ajánlattal büszkélkedhettünk itthon, idén háromezer felajánlásnál járunk! Nagy örömünkre szolgál az is, hogy a Magánvállalkozók Napját követő METRO Gasztronapoktovább erősítik azt az elgondolásunkat, hogy igenis fontos, hogy a vállalkozók megmutassák magukat, minél több vendéget, fogyasztót vonzanak be magukhoz, és sikeres vállalkozásukkal a helyi gazdaságot is erősítsék. Azokat pedig, akik még csak gondolkodnak a saját üzlet beindításán, arra szeretnénk inspirálni, hogy merjenek belevágni és valósítsákmeg az álmaikat” – mondta el Horváth Imre, a METRO vezérigazgatója.

A nagykereskedelem kiemelten kezeli HoReCA partnereit, és mindamellett, hogy a vendéglátók igényeire szabott választékával friss és minőségi alapanyagokat kínál, szolgáltatásokkal is támogatja őket. Ilyen például a HACCP tanácsadás, az ingyenes honlapkészítő alkalmazás, amellyel mindössze 15 perc alatt összeállítható egy éttermi honlap vagy éppen a METRO Gasztroakadémia különleges képzései, ahol a szakma legjobbjaitól tanulhatnak a résztvevők. A sorba illeszkedik a Magánvállalkozók Napja is, amikor a METRO kezdeményezésére a hazai vendéglátás sokszínűsége kerül reflektorfénybe. A Magánvállalkozók Napjához csatlakozóéttermek és szolgáltatók kedvezményeiről a magánvállkozók napja honlapon található lista és részletes információ.

 

fotók: csak illusztráció

Írjon véleményt