Ahol azt érezheted, hogy tiéd Budapest! Roof top bárok Budapesten 1.

Liz and Chain Sky Lounge

Nagyon örömmel jelentjük be, 25 év után először nyitja meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel. A földszinten üzemelő Liz and Chain Bar égbe törő társat kap. Ez a Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar, ahol képeslapokról ismert naplementék, hűsítő gin tonicok, önfeledt esték várnak.

Innen nemcsak a Duna hídjait, a Parlamentet, a Budavári Palotát, a Bazilikát, a Citadellát és a Gellért-hegyet csodálhatjuk meg nappali, majd esti ruhájában, hanem egy hideg itallal a kézben kapunk egy egészen varázslatos Budapest-érzést. Valami éterit, amitől egy pillanatra összeszorul a szívünk és a frissítő kortyot ízlelve elégedetten bólintunk: megérkeztünk.

Nem meglepő, hogy az elmúlt években az egész világon annyira népszerűek lettek atetőbárok. Ahogy a hegy csúcsáról is felemelő lepillantani a völgybe, úgy egy impozáns épület magaslatának megélése is boldogsághormonokat szabadít fel. Pláne, ha mindez kellemes környezetben történik, odafigyelő vendéglátással, hangulathoz illő zenék, ízletes falatok és hangsúlyos italok kíséretében.

Liz and Chain Sky Lounge pontosan ezt ígéri: legyen szó egy munka utáni aperitivót kortyolgató kollegákról, randevúra érkező párokról, szülinapot ünneplő barátokról, vagyis bárkiről, aki különleges panorámát kémlelve kapcsolódna ki, és koccintana egyet.

A rendhagyó helyszín és értő vendéglátás intimebb, zártkörű rendezvényekre is felkészült, vasárnaptól szerdáig privát események levezénylését is vállalják.

Ahogy a tavaly a hotel lobbija mellett megnyitott Liz and Chain Bar is kiemelten foglalkozik a koktélokkal és gin tonicokkal, úgy ez odafönt sincs másképp, kreatív báréletre számítsunk, klassz házi főzetekkel, bitterekkel, sok kísérletezéssel és a naplementére hangolt hosszabb-rövidebb italokkal. Persze, ha ropogós ginek és hízelgő rumok helyett champagne-ra esne a választás, azt is ugyanolyan szakértelemmel szervírozzák.

Egy hibátlan, hedonista este elképzelhetetlen néhány falat nélkül, szerencsére tudja ezt a Sky Lounge is, ezért hideg és meleg mezzékkel-tapasokkal, desszertekkel is készülnek, á la carte rendszerben.

Július 16-tól egészen az őszi szezonig, csütörtöktől szombatig, 17:00-tól éjfélig vár a Liz and Chain Sky Lounge, ahol előreláthatólag a naplementézős órák lesznek a legnépszerűbbek.

Írjon véleményt