Ahol Bonnie és Clyde is mind a tíz ujját megnyalná!

Bonnie Restro

Ferenciek terénél, a Bonnie Restró az a  hely ahová ha betérsz olyan, mintha egy képregénybe léptél volna be! Ebben az „Archer-hangulatú” étteremben egész nap finom ételeket és italokat kóstolhatsz. Legyen szó egy kiadós reggeliről, jó kávéról, burgerről, ebédmenüről, vagy frissensültekről, a Bonnie Restróban garantáltan nem fogsz csalódni! Jenei Viktória üzletvezetővel beszélgettünk.

 

Hogyan indult a Bonnie Restro sztori?

Ez a hely korábban játéktermes sörözőként működött, és amikor a tulajdonos átvette, bisztróvá alakíttatta, így a vendégkör is szépen lassan átalakult. Két éve bővítettük a helyet egy rendezvényteremmel és a hátsó résszel, így már kisebb-nagyobb rendezvényeket is tudunk tartani. Karácsonykor sikeresen lebonyolítottunk egy kétszáz fős, svédasztalos állófogadást, de ültetve is kényelmesen elfér szintenként hatvan fő.

 

Milyen ételeket kínáltok?

Reggelire lehet választani többféle tojásos ételből, de van roppanós virsli, croissant és hagyományos angol reggeli is. Hétfőtől vasárnapig kínálunk kétfogásos menüt, ami mellé ajándék üdítő jár, emellett mindig van „Déli ajánlat” a háziasabb ízek kedvelőinek és magasabb kategóriás „Chef ajánlat”, ami havonta cserélődik. Többféle hamburgert lehet nálunk megkóstolni, lehet rendelni marhahúsos, vega, csirkés, illetve tépett húsos, barbecue-s változatot. Emellett van pizzakemencénk, de kínálunk ikonikus magyaros fogásokat ,például csirkepaprikást vagy gulyáslevest is.

 

Az édesszájúaknak milyen desszertet javasolsz?

Külön süteményes hűtönk van a vendégtérben, mely vizuálisan megkönnyíti vendégeinknek a választást. Vannakolyan sütemények, amelyeket hozatunk, de olyan desszerteket is kínálunk, amelyek helyben készülnek. A nyári étlapra általában négy, a télire pedig két desszert kerül fel, a süteményes hűtő kínálatán kívül. Hétvégén a menü mellé valamilyen házias desszerttel szoktunk kedveskedni a vendégeinknek. A következő heti menüt mindig vasárnap délután töltjük fel a web és a Facebook oldalunkra, és olyan izgatottan várják a vendégek, hogy mi lesz, hogy sokszor még azelőtt telefonálnak, hogy kikerülne az étlap.

 

Érdemes előre asztalt foglalni?

Pénteken és szombaton mindenképpen érdemes asztalt foglalni, más napokon nem lehet tudni, hogy hányan esznek nálunk.

 

Mely italokat emelnéd ki az itallapról?

Van ötféle csapolt sörünk, nyárra pedig koktél, limonádé és gin tonic variációkkal készülünk, mert úgy látjuk, hogy a vendégek egyre jobban érdeklődnek a különböző minőségi ginek, és kézműves tonikok iránt.

 

Mikor lehet betérni hozzátok megkóstolni ezt a sok finomságot?

Egész évben három napig vagyunk zárva a karácsonyi időszakban, egyébként hétköznap nyolckor, hétvégén kilenckor nyitunk, és éjfélig lehet hozzánk bejönni. A rendezvénytermünkben viszont ilyen korlátozás nincs. Az étteremtől teljesen elszaparáltan, külön bárpulttal rendelkező teremben akár hajnalig is lehetnek vendégeink, ezért is optimális legény – és lánybúcsúk, születésnapok megrendezésére, de már esküvőt is tartottak nálunk.

 

Címe: 1053 Budapest, Ferenciek tere 5.

facebook: @BonnieRestro

Írjon véleményt