Szaloncukor kóstolókat keresnek!

Kóstold végig az ország szaloncukrait és mondj véleményt. Erre a különleges feladatra keresnek zsűritagokat az Év Szaloncukra kezdeményezés szervezői. Az Ország Tortája, Az Ország Fagylaltja versenyek után idén egy igazán karácsonyi verseny is megrendezésre kerül, ugyanis keresik Az Év Szaloncukrát.

A versenyben mindenki igényét figyelembe próbálják venni, így amellett, hogy a legjobb szaloncukrot keresik, a kézműves gyártók, a glutén és laktózmentes valamint a diabetikus szaloncukrok külön is rangsorolva lesznek. A szervezők az összes hazai gyártót megkeresik a felkéréssel, hogy a legjobbakat megtalálhassák, ráadásul a gyártók ingyenesen vehetnek részt a megmérettetésen.

A zsűriben a Cukorbeteg Egyesületek Szövetkezet, a CÖLI lisztérzékenyeket képviselő szervezet és a csokirajongókból lett blogger páros, a Szeretem a csokit csapata mellé, a Nagycsaládosok Kispesti Egyesülete is delegál zsűritagokat, így a felnőttek és a gyerekek, illetve egy-egy ételösszetevőre érzékeny fogyasztók is képviselve lesznek.
 
Azonban a zsűribe még az utca emberei közül is várnak jelentkezőket. A szervezők a Facebookon és az Instagramon oldalon keresztül várnak jelentkezőket.

Instagram: https://instagram.com/azevszaloncukra
Facebook: https://www.facebook.com/azevszaloncukra/

 Az Év Szaloncukra verseny győzteseit várhatóan még advent előtt kihirdetik, így a vásárlók akár a karácsonyfájukra is felakaszthatják a győztes szaloncukrokat.

Írjon véleményt