A Danubius Hotels sült malacot és bébipulykát is kiszállít az adventi időszakban

Danubius Hotels

A jelenlegi járványhelyzet eddig nem létező szolgáltatásokat hívott életre a Danubius Hotelsnél. A most indított irodahotel, vagy aroom office szolgáltatás keretében szállodai szobát vagy lakosztályt bérelhet a vendég, ahol biztonságosan, nyugodt körülmények között dolgozhat,tárgyalhat vagy ebédelhet is üzleti partnerével. A nap végén pedig akár a szobához tartozó privát szaunában is lazíthat. A házhozszállítás is új szolgáltatás, ez megoldás családi és céges igényekre, akár nagyobb létszámban is megoldást nyújthat, személyes felszolgálás nélkül, alkalmazkodva a járványhelyzethez.

most induló irodahotel szolgáltatás jelenleg a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában nyújt lehetőséget napi vagy akár heti bérléssel is a szállodai szobák irodai használatára. A technikai felszereltség, a kiemelkedő higiéniai felkészültség, a munkavégzést segítő kávé-, teabekészítés és a kényelmes szobaszervizben biztosított étkezés garantálja, hogy keresve sem találnánk alkalmasabb helyett a nyugodt és biztonságos munkavégzésre. A profi irodai körülményekmellett a Helia bizonyos lakosztályaiban hozzáférhető privát szauna is, amely egy végigdolgozott, online konferenciával töltött munkanap után segít a feltöltődésben. A room office ajánlatokat mindig az aktuálisan elérhető szolgáltatásokhoz igazítják, amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness használattal is bővül a kínálat.

 

A cégek és családok számára egyaránt kiváló megoldás az új házhozszállítási szolgáltatás, amely a Danubius Hotels több évtizedes éttermi tapasztalatain alapul. Az ötlet egy vállalati megoldásból nőtte ki magát: a cégek munkatársai magánszemélyként is jelezték felénk, hogy igény lenne ezekre a finom falatokra az otthonukban is” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója. „Szállodaláncunk egy új és biztonságos módot talált ki, hogy a járványhelyzetre reagálvahelyszíni személyzet nélkül szolgálja ki a különböző létszámra szóló igényeket. A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi. A klasszikus és könnyű fogások friss alapanyagokból készülnek. A kínálatot szezonálisan elérhető ajánlatokkal tesszük változatossá, már megjelent a karácsonyi menüsor, melyben igazi különlegességek is helyet kaptak” – tette hozzá a marketing és kommunikációs igazgató.

 

„Úgy gondoljuk, a két menüsor remekül fog szerepelni az irodai munkakörökben dolgozók számára rendelt ebédeken, ha megszakítanák hétköznapokat egy-egy könnyű és ízletes fogással. Emellett a karácsonyi különlegességeknek ott a helye a családi, ünnepi asztalokon is, ez a szolgáltatás ebben is segít. A tömegben történő bevásárlás, majd főzés így elkerülhető, időt nyer és együtt lehet a család. A gasztronómiai élményekről nem kell lemondani akkor sem, ha az éttermek zárva vannak. Akár egy családi születésnapon, akár egy adventi hétvégén vendégeink a kifogástalan, legjobb chefjeink által megálmodott és elkészített ételeket fogyaszthatják el otthonukban. Azoknak is ajánlom, akik nem vágnának bele egy egész malac, vagy pulyka sütésébe, de régóta tervezték, hogy egyszer ilyen étel is helyet kap az ünnepi asztalon. Most eljött ennek is az ideje!” – tette hozzá Maráczi Imre, a Danubius Hotels vezető konyhafőnöke.

 

Az elmúlt időszak felértékelte a közösen eltölthető időt. A szállodalánc egy rugalmasan és széleskörűenfelhasználható ajándékkártyát kínál erre megoldásként akár karácsonyi ajándéknak is, amelynek beváltására most meghoszszabbított 2 éves érvényességet biztosít. Az ajándékkártyával igénybevehető szolgáltatások nem korlátozódnak csupán a szállásfoglalásra, hiszen akár éttermiszolgáltatásokra, fitneszbérletre vagy wellness-szolgáltatásokra is rugalmasan beválthatók.

 

A Danubius Hotels Food Pack szolgáltatásainak aktuális menüsorai megtalálhatóak: www.danubiushotels.com/hu/danubius-ajanlo/danubius-food-pack

A Danubius Hotels irodahotel (room office) szolgáltatásairól itt tájékozódhatnak:

www.danubiushotels.com/hu/danubius-ajanlo/hotel-office

Ajándékkártya információk:

www.danubiushotels.com/ajandekkartya

Írjon véleményt