Rendeld meg online a kedvenc menüsorod karácsonyra!

Zsidai @home

Közeledik a karácsony, és bár idén egy kicsit másképp ünneplünk a karantén miatt, az igazi házias ízeket mindenki szereti. Van egy jó pár étterem, akik idén karácsonyi menüket szállítanak ki: ilyen a Stand 25 Bisztró, a Bock Bisztró – Vendéglő a Kisbíróhoz, a Leroy, az Émile, a Larus, a Kiosk vagy Déryné. Mindegyik helyen olyan finom fogások közül tudtok válogatni, mint a halászlé, húsleves, töltött káposzta, töltött kacsamájas csirke, sült libacomb, bejgli, és még sok más csodás ünnepi étel. Rendelni az éttermek honlapjain tudtok: ezek a menüsorok garantáltan odavarázsolják az ünnepi hangulatot az asztalra.

A Zsidai @home a többi hellyel ellentétben idén egy kicsit másképp csinálja a házhozszállítást. Körülbelül fél éve dolgoznak azon, hogyan lehetne az ételeiket minőségi romlás nélkül, éttermi minőségben fogyasztani, anélkül, hogy mikrózni kéne, mire megérkezik  30-40 perccel később.

Ők a főzés örömét szeretnék elvinni mindenki otthonába, a munkás részek nélkül!

Sikerült kidolgozniuk egy olyan házhozszállítást, ahol a tartósítószer mentes ételek 90-95%-os készültségi fokon érkeznek meg az otthonokba vákuumcsomagolva. Csak a befejezés és a tálalás marad a Te feladatod, ami maximum 5-10 percet vesz majd igénybe, ráadásul részletes leírást is küldenek mellé. Az ételek minimum 2 adagonként rendelhetőek, hiszen nagyon fontos számukra a fenntarthatóság és környezettudatosság, ezért céljuk az is, hogy az emberek minél kevesebb konyhai szemetet és mosnivalót termeljenek.

Rendelni a webshopjukban tudsz, az ételeket 1 nap alatt kiszállítják, vagy ha abba a kerületben nem szállítanak, ahol élsz, akkor Budai Várban lévő Jamie Oliver’s Italian étteremben lehet átvenni: https://www.zsidaihome.hu/ .

Érdemes egyébként egyszerre több napra is rendelni, mert így kevesebb az ételmaradék, ráadásul hűtőben 5 napig tárolhatók az ételek.

Szerencsére az étterem a vírushelyzet után is tervezi továbbvinni ezt a módszert, így ez nem csak egy alkalmi dolog, hanem a jövőre tekintve is egy fontos lépés a környezettudatosság felé.

Írjon véleményt