Ismét filmvásznon szerepelhet a BOTANIQ

Botaniq turai kastély

Nemzetközi filmes produkciót forgattak a BOTANIQ Turai Kastélyban: a John Travolta lánya, Ella Bleu Travolta főszereplésével készülő Get Lost című film több jelenetének is a teljeskörűen rekonstruált kastély adott otthont. A 2022-ben mozikba kerülő film Magyarország, Tura és a kastély jó hírét viheti világszerte.

 

Újra mozifilmben szerepel a BOTANIQ Turai Kastély, amely a BDPST Group teljes körű felújításának köszönhetően válhatott a Get Lost című, varázsvilágban játszó produkció egyik kiemelt forgatási helyszínévé. A forgatás ideje során nem csak a filmbeli jeleneteknek, hanem a karaktereket életre keltő színészeknek is otthona volt a kastély.

A Get Lost egy valóságos mesevilágba kalauzolja majd el a nézőket – a 21 éves Alicia édesanyja tragikus halála után kalandos utazásra indul. Miután az útja során megismert különleges nő elragadja édesanyja hamvait, Alicia a nő után ered és a modernkori Budapest által életre keltett Csodaországban találja magát. A küldetése során főhősnőnk számos különleges és érdekes karakterrel találkozik, végül Aliciának döntenie kell arról, hogy marad-e a furcsa mesében, vagy visszatér a való életbe és felnő.

 

 

A mesébe illő kastélyszállóban vették fel a film a több jelenetét is – így a Dior nagykövetként is ismert Sasha Luss által megformált egyik főszereplő otthonaként többek között a különleges formájú Pálmaházat, és a kerti tóval és rózsákkal díszített kastélyparkot is láthatják majd a nézők visszaköszönni a filmes alkotásban. A szigorú egészségügyi előírások mellett forgatott, 2022-ben bemutatandó filmben a főszereplő Ella Travolta és Sasha Luss mellett az első Vasember filmben James „Rhodey” Rhodes alezredest alakító Terrence Howard, Jan Luis Castellanos, a Tizenhárom okom volt című sorozat sztárja, és James Cromwell Oscar-díjra jelölt színész is szerepel majd.

A filmforgatások nem ismeretlenek a turai kastély számára, hiszen 2008-ban a Csupó Gábor rendezte Holdhercegnő varázslatos világának adott otthont, majd néhány évvel később Angelina Jolie által rendezett Vér és méz földjén című film forgott az akkor még leromlott állapotú épület falai között. A felújítás óta ugyan már több videóklipben szerepelt teljes pompájában a megújult épület, de a filmvásznon a Get Lostnak köszönhetően debütál majd az újjászületett kastély.Hatalmas öröm számunkra, hogy a BOTANIQ Turai Kastély lehet a Get Lost című produkció egyik kiemelt helyszíne. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan film létrejöttében közreműködhetünk, amely világszerte jó hírét viheti Magyarországnak és Turának” – mondta Csizmadia Örs, a BOTANIQ Turai Kastély szállodaigazgatója.

 

 

A BOTANIQ Turai Kastély a BDPST Group teljeskörű külső és belső rekonstrukcióját követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt. A közel harminc hónapig tartó felújítás után új funkciókkal bővült kastély 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő zöld parkkal, 470 négyzetméteres terasszal és hangulatos, külső és belső medencével rendelkező wellness részleggel várja a vendégeit. Kiemelkedőn magas minőségű szállodaként és rendezvényhelyszínként a BOTANIQ Turai Kastély hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában.

Keresőszavak:

Írjon véleményt