A cél Magyarország legjobb olasz éttermévé válni: megnyitott a Felicita

Felicita

A legújabb olasz étterem az Apor Vilmos téri Hegyvidék Központban, az Á la Maison Buda közvetlen szomszédságában kap helyet. Habár mindössze néhány hete várja a vendégeket, a helynek már most jó hírét keltik városszerte.

 

A Felicita ötlete még tavaly nyáron fogant meg, azzal a céllal, hogy igazi, laza, olaszos életérzést közvetítsenek a budai közönségnekezzel komoly hiányt töltve be a hazai piacon.

 

 

Az olaszmániástulajdonosok egy laza, kellemes, kényelmes és nem feszengős éttermet terveznek megvalósítani, ami ugyanakkor a legjobb helyek közt is megvetheti a lábát.

 

 

A Felicita legfőbb ambíciója, hogy idővel Magyarország legjobb olasz éttermévé váljanak! Ezt szolgálják a minőségi alapanyagok is, amiket a Culinarison keresztül egyenesen Olaszországból rendelnek, míg a csirkék és a halak a párizsi piacról érkeznek.  Adott volt a lokáció is, hiszen a cégcsoporthoz tartozó Á la Maison Buda is a Hegyvidék Központban kap helyet, így a két étterem egymás mellettirányítható.

 

 

Az idei nyitást hosszadalmas felújítás előzte meg: a tulajdonosok ragaszkodtak a vadiúj dizájnhoz, ahogyan ahhoz is, hogy régi gépeket modernebbre cseréljék.  A Felicita már az Európa Bajnokság idején is kivetítővel várta a szurkolókat, amin élőben lehetett követni tőlünk a meccset. Ugyanezt tervezik bármilyen sporteseménnyel: nálunk mindig menni fog a tévé.

 

 

Nemsokára megérkezik a csapatba az olasz bartender is, aki várhatóan segít majd a magyarokkal is megismertetni az aperitivo time-ot, és megszerettetni ezt az életérzést. A hely mindössze másfél hónapja nyitott, amiből egy hónapot tesztüzemben működtek – ezért is meglepő, hogy már most városszerte beszélnek róla. Sokan már most úgy tartják: itt a legjobb a pizza, ez a legjobb olasz étterema városban.

 

Felicita Budapest címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11. 

Fecbook: Felicita Budapest

Web: Felicita Budapest 

Fotók: Horpáczi Dávid

Írjon véleményt