The Acai Spot Budapest

The Acai Spot Budapest

Gyönyörű, napsütötte terasz, késői ébredés, egy halom könnyű, friss, és színes finomság: saláták, gyümölcsök, egy pohár narancslé az asztalon. Tökéletes reggeli kép, nem igaz? Magunknak a legritkább esetben készülünk ilyen káprázatos kínálattal, csak bedobunk egy kávét, harapunk valamit és rohanunk is a dolgunkra. Ebédre a laptop előtt kanalazunk valami gyorsat és nem feltétlenül egészségeset a dobozból, vacsorára pedig ki tudja.

 

 

Akinek fontos, hogy egészséges ételeket fogyasszon, szeret kreatívan és változatosan étkezni, vagy esetleg növényi alapú étrendet követ, annak ajánljuk figyelmébe a The Açaí Spotéttermet. Az açaí egy dél-amerikai szupergyümölcs, külsőre talán leginkább az áfonyára hasonlít. Húsa és héja is tele van értékes vitaminokkal, tápanyagokkal, rostokkal, kivételesantioxidánsforrás. Alacsony a cukor- és kalóriatartalma, egy csészényiben mindössze 70 kalória található. Csábító, nemde? Miért ne lehetne akkor az étkezések fő alkotóeleme?

 

 

Franchaise Dubaiból

A brazil ötleten alapuló, Dubaiból származó franchise első európai üzlete a budapesti étterem. Sokan szeretik az olyan helyeket, ahol biztosítják a választás szabadságát, nem véletlenül népszerűek a különböző tapas bárok, de ahhoz a legtöbben már valljuk be, lusták vagyunk, hogy beszerezzük, feldaraboljuk az alapanyagokat, aztán összeállítsunk egy tál egészséges és szemet gyönyörködtető ételt. Nos, a The Açaí Spotban a dolog nemszeretem részét megoldják helyettünk: csodás, egészséges, friss alapanyagok várnak, hogy csak a fantáziánk szabhasson határt az ízkombinációknak. A reklámokban látott tálak elevenednek meg, mind látványra, mind tartalomra.

Különböző egészséges és finom hozzávalókból válogathatjuk össze, mit szeretnénk enni, fókuszban természetesen a szuperélelmiszerrel. Van hozzá granola, magvak, chia puding, görög joghurt. A mélyfagyasztva tárolt açaí több formában is kérhető: mondjuk hűs püréként eper vagy banán feltéttel, mert jót tesz neki a friss gyümölcs. De összeállíthatók szendvicsek, wrapek, bagelek, joghurtok, saláták, müzlik is.

 

 

A nyár slágere

A nyár beköszöntével a legtöbben előnyben részesítik a hűvös, könnyű ételeket, épp ezért lehet választás és igazi nyári sláger az étterem. Leülhetünk elfogyasztani a finomságokat, melyeket összeválogattunk, kóstolgathatunk inspirációképpen, de el is vihetjük újrahasznosítható sétakehelyben. Tehát nem csak egészséges, hanem környezettudatos is, így jó választás lehet, ha erre is igyekszünk figyelni.

 

 

És ez még nem minden! Van açaí food mix, amely az Instagramozóknak készült, hogy jól beállított, csábító ételfotókat lehessen készíteni. És most nézzétek meg ezt. Hát nem gyönyörű és íncsiklandó? 

 

 

The Acai Spot Budapest címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11. 

Facebook: The Acai Spot Budapest

Fotók: The Acai Spot 

 

 

Írjon véleményt