Oázis a város szívében a megújult Beerstro14

Beerstro14

Elegáns környezetben, minőségi steakekkel és a legjobb sörökkel várnak.

Két évvel ezelőtt indult a Beerstro14, és ennyi idő elegendő is volt hozzá, hogy Pest egyik legkedveltebb kézműves sörözőjévé nője ki magát. Ez azonban nem csupán a széles választéknak, hanem az étlapnak is köszönhető, hiszen az azóta YBL Palotába költözött bisztróban minőségi fogások társulnak a különleges sörök mellé.

 

Eredetileg 14 sörcsappal indultunk el, innen a bisztró neve. Széles palettával vártuk a vendégeket hazai kraft és kézműves sörökből. A sörök mellé azonban nem csak a megszokott sörkorcsolyákat kínáltuk, hanem rendes főételeket is, a szezon és a vendégek igényei szerint– meséli az üzletvezető.

 

Az akkor még József körúti bisztrónak már csak a sörpremierek miatt is hamar híre ment – nem is csoda, hogy egykettőre kinőtték a helyet.

 

Kihívást jelentett a második Covid-hullám is, ám ekkor sem álltak le: folytatódott az ételkiszállítás, a színfalak mögött pedig egyre többet kísérleteztek, beszállítókat teszteltek, dolgoztak a kínálat bővítésén.

 

 

Ennek eredménye lett a 2021 májusára megújult étlap, amiért a vendégek is odavannak a visszajelzések szerint:

 

 

A hanger steakünk például nagyon népszerű volt a Covid-időszakban. Ez egybecsengett a döntésünkkel, hogy a jövőben komoly steak-lappal várjuk a vendégeinket. Ma már többéle minőségi steaket kínálunk elérhető áron, amelyek az üzletemberek, a turisták, de a fiatal társaságok tetszését is elnyerik– teszi hozzá az üzletvezető.

 

Zöldebb és elegánsabb környezetben tértek vissza

 

 

Nem ez az egyetlen nagy változás a bisztró életében, hiszen menet közben kinőtték a konyhát, így új helyre költöztek a József körútról egy olyan helyre, ahol nem csak vendégtérben, de konyhatechnológiában is hatalmasat léphettek előre.

 

 

Szívesen fogadták őket az YBL Palotában, ahol a kihívás nem volt kevesebb, mint felvirágoztatni egy 6 éve nem használt területet.

Az elképzelések azonban hamar egymásra találtak: a Beerstro14 elegáns, de mégsem hivalkodó vendégteret varázsolt a helyiségből. Ez a nívós hely méltó az YBL Palota színvonalához, kellemes színek, kompozíciók gazdagítják, de hozzáadott érték a természet közelsége is.

 

 

A József körút forgalma után a vendégek immáron nyugodtabb, csendesebb környezetben, sok zöld társaságában élvezhetik a kézműves söröket. A belső udvarra néző, növényekkel betelepített teraszon pedig a belváros közepén is igazi oázis várja őket.

 

Beerstro14 címe: 1053 Budapest, Károlyi u. 12.

Facebook: Beerstro14

Web: Beerstro14

Írjon véleményt