Megér egy utazást a Next Bistro Debrecen!

Next Bistro Debrecen

Debrecenbe kéne menni, szól a nóta, de hogy miért? A Next Bistróért!

Azért, mert Magyarország második legnépesebb települése, ahová nemzetközi repterének köszönhetően akár repülővel is érkezhetünk, bővelkedik látnivalókban. A cívis várost átitatja a történelem, a kultúra: megnézhetjük a Déri Múzeum leghíresebb kiállítását, a Munkácsy-trilógiát. Igazán lélegzetelállító élmény, még a képzőművészetek iránt kevésbé fogékony látogatóknak is. De ne hagyjuk ki a református kollégiumot, a csodálatos Nagytemplomot, a Nagyerdei parkot és a Nagyerdei Víztornyot sem. A természetbarátok barangolhatnak a Hortobágyon és a Nagyerdőben, vagy a Debreceni Állatkert és Vidámparkban. Az aktív kikapcsolódásnak hódolók az egyedülálló Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben hűsölhetnek.

 

 

 

 

De nemcsak a nemzetközi repülőtér miatt érezhetjük úgy, mintha már külföldön lennénk, hanem a Next Bistro is hasonló élményt nyújt. Ha nem is levegőben, de bármilyen más közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető a hajdú-bihari megyeszékhely, ez az étterem pedig szerintünk már önmagában is megér egy utazást. Üde és klassz hely, igazi európai hangulattal, emiatt kicsit kilóg a debreceni felhozatalból, egy leheletnyit más szemszögből tálalják a vendéglátást – ettől lesz városszerte különleges.

 

 

 

 

A Nextbe mindhárom étkezés alkalmával betérhetünk. A kávézó-reggeliző részen csöndesen elücsöröghetünk egy finom kávé és kellemes reggeli mellett. Külön helyiség részben vár a pörgősétteremrész, leginkább az esti órákban, hiszen a Next jellemzően inkább vacsorázó hely. A hét végéhez közeledve pedig szinte kötelező az asztalfoglalás. Az étlap szezonális és rövid, tekintélyes steak választékkal, végignézve pedig minden igényt kielégítő, izgalmas és kreatív ajánlattal találkozunk.

 

 

 

 

Hogy kielégítsék a vendégek igényeit, a klasszikusok mellett választhatunk akár egykilós tomahawkot is. Az érlelt marhahúsokat a Hortobágy Angustól szerzik be, és egészen közel kerülhet a vendég a vacsorájához: egy hűtőben figyelnek a husik, amelyek közül a vendég választhatja ki, melyiket süssék meg neki a nagyszerű Josper kemencében.

 

 

 

 

Kiváló a kiszolgálás, a tulajdonos 20 év vendéglátós tapasztalatának eszenciáját sűrítette a bisztróba. Tematikus borvacsorákat rendeznek, a nyár végén folytatják világkörüli turnéjukat Angerman László „Öcsi”-vel, aki fantasztikus italokkal varázsolja tökéletessé a kiválasztott tájegységek ételeit. De különböző rendezvényekkel is számolhatunk, ha utunkba ejtjük Debrecen trendi színfoltját. Tökéletes elhelyezkedése miatt is kuriózum, hiszen a teraszon üldögélve megcsodálhatjuk az Egyetem gyönyörű épületét és kertjét, beszippanthatjuk az erdő friss, tiszta levegőjét, miközben nem szakadunk el teljesen a vibráló városi miliőtől.

 

 

 

A finom vacsora után pedig joggal jutott eszünkbe, hogy nemcsak Pest, de Debrecen is megér egy estet.

 

Next Bistro címe: Debrecen, Bolyai utca 2.

Facebook: Next Bistro Debrecen 

Írjon véleményt