A hétköznapi lét könnyed egyszerűsége – Babutzi

Babutzi

A Városmajor utca pezsgése egy újabb hellyel bővült,  4-én nyílt a Babutzi, akinek nővére, Marischka már jól ismert cimbora a szomszédságban. A tulajdonosok nem titkolják a „családi kapcsolatot”, ismerik és imádják a környéket, és boldogan vágtak bele az új projektbe, mellyel régi álom vált valóra, de csak áprilisban lett realitása.

 

Nem véletlenül a cimbora, család és szomszédság megfogalmazás. A Babutzi ugyanis nem a megkülönböztetett események házigazdája akar lenni, sokkal inkább a hétköznapok biztos pontja, a hétköznapi lét laza és ismerős helyszíne. A Városmajor utca nagyon gyenge járdája tette lehetővé a belső udvar felé elnyúló csodás, zöld és ágas-bogas terasz létrejöttét, mely tavaszra egy buja, illatoskert lesz. Az üvegablakoknak köszönhetően pedig teljes kilátás nyílik a nyüzsgő budai forgalomra.

 

Komfort, változatosság, frissesség

Hétfőtől péntekig 7.30 és 18.00 között várják majd klasszikus, gazdag reggelikkel, nem túlgondolt, de változatos ebédmenüvel és munka utáni koccintás mellé snackekkel azokat, akik a komfortot keresik, első osztályú minőségben. Nem a trendeket és a gasztronómiai megoldásokat helyezik előtérbe, hanem inkább azt veszik figyelembe, hogyan tudnának mindenki számára egy könnyen fogyasztható és könnyen szerethető helyet létrehozni. Ehhez elengedhetetlen a barátságos személyzet, és az a karakterisztika, melyben a jól bevált dolgokat ötvözik a frissességgel, mind szemléletben, mind ételek tekintetében.

 

 

A reggeliket csupa kiváló alapanyagból és saját kezűleg készítik majd, például a házi granolát. Kétféle egg benedict, tojásételek, szendvicsek, bundáskenyér, az alapvető brunch ételek mind szerepelnek a leendő étlapon. Vitamindús superfoodok, friss dzsúszok, egészséges ételek és cukros habzsolnivalók. A délutáni snackek között is találunk majd meleg ételeket, mint a burgerek.

És honnan jött a Babutzi? Egy kedves, ropogós nevet szerettek volna, amit mindenki használ és gondol róla valamit. A Babutzi egy cuki elnevezés, helyes, frappáns, nem megkerülhetetlen, de közös, hiszen tegye fel a kezét, aki életében legalább egyszer nem ejtette ki a száján ezt a szót. Na, ugye! 🙂

 

 

Babutzi címe: Városmajor utca 12., Budapest

Facebook: Babutzi 

Írjon véleményt