Lélekmelegítő őszi étlap a Paris Gardenben

Paris Garden Restaurant

Beköszöntött az őszi a debreceni Paris Garden Restaurantban is. Színes, ízletes, szezonális fogások, melyeket nem akárki álmodott a tényérra.

A Magyar Gasztronómiáért Érdemérmes, Nemzetközi Gasztronómiai Szövetség hivatalos zsűriplakettjét is elnyerő Holda József executive chef teszi bele szívét-lelkét és több évtizedes tapasztalatát az ételek elkészítésébe. Egy olyan luxuskörnyezetből jött a Paris Gardenbe, ahol gyakorlatilag azt csinált, amit akart, a tulajdonosok céltudatossága és tőkeerőssége végtelen biztonságot nyújtott neki, de valahogy kifulladt az együttműködés.

 

 

Azonban dacára a napi több száz kilométeres utazásnak, jó döntésnek bizonyult, megérte, hogy az unalmassá váló biztosat elhagyta az izgalmas bizonytalanért. „Egy olyan unikális és elegáns francia populáris fine bistro környezetben vagyunk, ahol magánemberként is kellemes, a csapat nagyon jó, és igazán jól érzem itt magam. Mozgalmas karrierem egy újabb állomása, és kíváncsian várom, mit fogunk kihozni belőle.”

 

 

Az új étlapról nehéz a választás, de mindenképpen ki kell emelnünk néhány fogást. Személyes kedvencünk a hosszában fűrészelt velőscsont, bársonyos hagymakarikákkal és tormával, az előételek legjobbja, szerintünk. Krémesen ínycsiklandó és hamisítatlan őszi étel a muskotállyal gazdagított sült almaleves, és az omlós kacsacomb, amelytényleg elolvad a szájban, hozzá pedig a kertek gazdag kincsei: mézes körte, répa, gombák.

Természetesen náluk sem maradhat el a Márton napi libalakoma, melynek a menüje önmagában egy ünnep. Csekkoljátok és foglaljatok gyorsan asztalt!

 

Paris Garden Restaurant címe: Hunyadi utca 24., Debrecen

Facebook: Paris Garden Restaurant

Fotók: GastroGuide 

Írjon véleményt