Új Executive Chef a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben

Kempinski Budapest

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szálloda új  Executive Chéfje, Lévay Ádám! 

Ádám eddigi pályafutása során a világ több ikonikus szállodájában dolgozott, ahol elsajátította a szakma fortélyait, a csapatmunkát és a konyhai folyamatok professzionális menedzselését. Magas szintű technikai tudását és a nemzetközi trendek ismeretét hozta magával a Kempinski Corvinusba.

 

Gyakornokként kezdte, Commis Chefként fejezte be munkáját az egykori budapesti Atrium Hyattban, majd nemzetközi tengerjáró hajókon folytatta szakmai útját.
2004-ben Sous Chefként csatlakozott a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest csapatához, majd Executive Sous Chef pozícióra váltott a Four Seasons Hotel Bakuban. 2013 és 2020 között különböző Four Seasons szállodákban dolgozott Executive Chefként, köztük Sharm El Sheikhben, Baltimore-ban, Kuvaitban és Alexandriában.
2021-ben tért vissza Magyarországra az InterContinental Hotel Budapest Executive Chefjeként.

 

 

Ádám tökéletesen átlátja és menedzseli a szállodai vendéglátás komplex folyamatait, a konyhai személyzet hatékony irányításától kezdve egészen a vendégélményig. Prioritásai harmonizálnak a Kempinski Hotel Corvinus Budapest törekvésével, hogy a hotel magas minőségű gasztronómiai kezdeményezésekkel emelkedjék ki versenytársai közül.

“Szenvedélyesen tökéletesítem tudásomat az egészséges és friss alapanyagok felhasználásában, hogy azok kombinációja és kölcsönhatása a lehető legjobb eredményt hozza.”

Ádám nős, egy 13 éves leánygyermek édesapja. Folyékonyan beszél angolul, szabadidejében is szívesen főz és úszik.

 

 

Írjon véleményt