Felejtsd el az édes, kalácsszerű bucit, a puffancsot, az ehetetlenül magas burgert! A Stelázsiban egy 100%-ig helyben készült, különleges finomsággal ünneplik hamarosan az étterem kilencedik szülinapját.
A napi menüben már nagy sikert aratott Stelázsi Burger egyedisége a házi kenyérlepényben rejlik, melyet a séf maga gyúr és minden alkalommal frissen süt. Több ételhez is kínálják, és mindig lenyűgözi a vendégeket, innen jött az ötlet, hogy ne a kész buci legyen a hamburger alapja, hanem ez a népszerű, kézzel készített lepényke.
De nemcsak a „burkolatot”, hanem mindent ők készítenek: a sajátos fűszerezésű húspogácsát, a házi szószt, mindent, így lesz abszolút kézműves fogás. Egyedül a zöldségeket nem helyben termesztik, de ez talán elnézhető. 🙂 Mellé természetesen nem maradhat el a steak burgonya és a saláta sem.
Egy hamisítatlan „jóllakós” burger kerül terítékre a Stelázsiban, úgyhogy aki szereti a nem megszokott, unásig ismételt ízeket és megoldásokat, annak mindenképpen meg kell kóstolnia ezt a lepény-bureszt!
Cím: Nagyszombat utca 3., Budapest,
facebook: Stelázsi Kávézó, Étterem és Borbár
fotók: Juhász Gitta / Gasztro Cam
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra