A bikavadító koktélok és szaftos húsok mennyországa ismét új arcát mutatja

Beef Heaven Budapest

A tulajdonos, már régi motoros a szakmában, 20 évig dolgozott felszolgálóként, majd az első saját kávézója után hosszú utat megtéve ma övé az egyik legkedveltebb steakparadicsom a városban. A Meat Heaven by Tuning megújult arculattal és teljesen friss csapattal várja, hogy ámulatba ejtsenek!

 

Aki vérbeli hamburgerrajongónak vallja magát, annak bizonyára ismerősen cseng a Tuning neve. A 2010-es évek közepén zajló hamburgerforradalom egyik legemlékezetesebb nyitása volt az övék, akik megmutatták a valódi kézműves burgerekben rejlő kreativitást. Miután 2014-ben megnyitották a kapuikat, az első 3 év sikerén felbuzdulva egy jóval nagyobb helyre költöztek, és az Akácfa utca után a Liszt Ferenc téren gyújtották be a grillrácsot, akkor már Beef Heaven néven. Sajnos a nem hozzáértő szakemberek hiánya és persze a Covid miatt egy negatív spirálba kerültek, amitől a tulajdonos úgy érezte, hogy két útból választhat. Vagy bezár, vagy vesz egy nagy levegőt és a hibákból tanulva építkezik tovább. A korlátozások miatt egy időre ugyan a food truck-ban találták meg a köztes megoldást, de szerencsénkre az utóbbi ösvényt választotta.

 

 

Egységben az erő

A háromhetes bezárás alatt sikerült egy teljesen új csapatot létrehoznia, akik tavaly október óta változatlan felállásban, Juhász Attila séf vezetésével várják vendégeiket. Őszintén hisz abban, hogy a megfelelő fizetés már régen nem elegendő ahhoz, hogy megtartsa a jó munkaerőt. Éppen ezért alternatív módon is honorálja a lojalitást, pl. olyan biztosítást köt az alkalmazottaira, akik baleset esetén is biztonságban vannak. „Ha pl valamelyik felszolgálóm eltöri a lábát és emiatt hónapokra kiesik a munkából, akkor sem kell aggódnia egyikünknek sem. Ő nyugodtan koncentrálhat a gyógyulásra, anélkül, hogy attól féljen, hogy miből fogja fizetni a számláit, én pedig várom vissza, ha rendbe jött. Emellett hetente tartunk közös megbeszéléseket és igyekszem folyamatosan képezni a csapatot, hogy minden szempontból azt érezzék, hogy tartoznak valahova. Augusztusban tervezek velük egy 5 napos erdélyi kirándulást, ahova pihenni és inspirálódni megyünk. Hiszem, hogy az tud igazi odaadással, mosolyogva dolgozni, aki nem csak egy helyet lát, ahova be kell mennie dolgozni.”

 

 

Megújult arculat és vezetett szervíz

Az elvégzett ráncfelvarrás után a Meat Heaven egy indusztriális, komoly külsőt kapott, ám a visszatérő barna elemeknek köszönhetően meg tudta őrizni barátságos hangulatát. A nagy belmagasság és a kényelmes székek igazi kozmopolita atmoszférával ajándékozták meg a helyeket, ahova egyaránt szívesen ül be az ember pár italra a munkatársaival egy hosszú hét végeztével, vagy ünnepli a szülinapját a legközelebbi barátaival. A szerviz közvetlen és kedves, valamint minden nap készülnek valami extra figyelmességgel vagy üdvözlő falattal a vendégeiknek.

 

 

Ha szereted a füstös ízeket és a szaftos steakeket, a MeatHeaven egy valódi mennyország

Olyannyira nem viccelnek az ételekkel, hogy a húsokat a magyar fejlesztésű, BBQ pit boxban tartják, ami faszénnél és füstölőfával dolgozik, és barbecue-ra, grillezésre és melegfüstölésre is egyaránt alkalmas, a benne érlelt marhaszegyet pedig soha nem látott magasságokba repíti. A mellette található dry ager ezzel szemben a nevéből adódóan a száraz érlelést szabályozza, a mindig omlós végeredményért. A kiváló minőségű steakek és a szuperszaftos oldalasok mellett az étlap mindig rejt izgalmas szezonális fogásokat, valamint olyan különlegességeket is kóstolhatsz, mint a lassan sült nyúlcomb, céklával, édesburgonyával és bébirépával, vagy a struccsteak kemencés burgonyával, füstölt remouladmartással. Annak sem kell csalódnia, akinek inkább a hagyományos ételek felé húz a szíve, a hortobágyi marhapofagulyás és az itteni tatár beefsteak is maradandó emlék lesz! Italok tekintetében szintén nem kell szégyenkezniük, ugyanis fantasztikusan színes koktélkínálattal büszkélkedhetnek a nagy klasszikusoktól az izgalmas gin&tonic párosításokig. Borokban is szép tételeik vannak a magyar picéktől a nemzetközi brandekig, míg sörben is többféle klasszikus és kézművel opció közül választhatunk.

A Meat Heaven összességében egy olyan hely, ami nem fél a hibáktól, mindig képes azokból tanulva még jobbá válni, hogy olyan élményt nyújtsanak vendégeiknek, ami miatt újra és újra visszamész majd hozzájuk. Arról nem is beszélve, hogy erről az étlapról KIZÁRT, hogy csak egy dologra legyél kíváncsi, így azt ajánlom mentsétek el a számukat, mert ide érdemes asztalt foglalni!

 

 

cím: Liszt Ferenc tér 11., Budapest

Facebook: Meat Heaven 

szerző: Bercely Judit 

Írjon véleményt