ArcSéfCsarnok- Tiago Sabarigo az Essencia Restaurant Executive séfje

Az ArcSéf sorozat legújabb részében Tiago Sabarigo séf történetét mutatjuk be, aki a Costes Downtown Michelin csillagos étterem séfje volt, – ő szerezte meg az étteremnek a csillagot nyitás után fél évvel – és ma már saját étterme van: az Essencia-Tiago & Éva.   Hány éves voltál, amikor eldöntötted, hogy a gasztronómiával szeretnél foglalkozni? Tiago:

ArcSéfCsarnok sorozat 10. – Debreceni Zoltán séf

A Könyvbár egy nagyon különleges étterem, ahol a hagyományos étlap és a kiváló italválaszték mellett havonta változó, könyvek ihlette ételeket kínálnak. Debreceni Zoltánnal, az étterem séfjével – a ArcSéfCsarnok sorozat egyik friss szereplőjével – beszélgettünk.   Mikor tudatosult benned, hogy a vendéglátás lesz az életed? Igazából ezt már nagyon fiatalon eldöntöttem, még általános iskolás koromban.

ArcSéfCsarnok sorozat 8. – Varju Viktor executive séf

Először a cinkotai gyerekeknek főzött, ma pedig már Négyházmajor néven, Acsán valósítja meg terveit Varju “Vili” Viktor séf. Interjúnkban elmesélte, hogyan ragadt rá a Vili becenév, milyen volt 30 évig Bíró Lajos mellett dolgozni, és megtudhattuk tőle azt is, hogy még a pandémiának is lehet pozitív hozadéka.   Mikortól része az életednek a gasztronómia? Azok