Kezdődik a grillszezon

Kívül roppanós, belül húsos és krémes isteni finom. Mi az? A berner virsli! A jó idő beköszöntével egyre nagyobb kedvünk van ahhoz, hogy kimenjünk a kertbe és grillezzünk. Szerencsére a korlátozások enyhítésével akár már kisebb baráti találkozót is tudunk tartani a kertünkben, amit a grillezés tehet igazán hangulatos és vidám élménnyé. Ha pedig grillezés, akkor

BBQ készítés ennyire még nem volt egyszerű

Horváth Zsolt, azaz KicsiZso nevét a Cápák között című műsorból is ismerhetjük, ahol vállalkozási ötletével a K & H bank különdíját nyerte meg. Most egy újabb gasztro-sztorival állt elő, ami az Easy BBQ nevet viseli. Az új termék segítségével barbecue-zni olyan egyszerű, mint egy filteres teát készíteni: egy kisgyerek is képes rá, és képtelenség elrontani.

Legyél te is szmóker-király! – Mindent a barbecue-ról 2. rész

Tavasz közeledtével egyre többen veszik elő és porolják le kerti vagy teraszos grillkészletet, mert grillezni jóBarbecue-zni pedig nem csak jó, de menő is. Az előző részben megmutattuk mi a különbség a grillezés és a BBQ között, hogy milyen sütőt, tüzelőanyagot használjunk, ha szeretnénk mi ia BBQ-partit rendezni otthon. Most azt vesszük sorba, hogy a sertéshúson

Idén vágj bele te is! – Mindent a barbecue-ról

Ha barbecue-ról van szó, egy dolog biztos: ez nem az a műfaj, ahol csak gondolunk egyet, mondván, hogy „Hétvégén szép idő lesz, próbáljuk ki a barbecue-zást!”, elszaladunk a boltba húsért, és az otthon már meglévő eszközeinkkel összedobunk egy jó kis ebédet. Persze, csinálhatunk valami ilyesmit is, de annak nem sok köze lesz a BBQ-hoz. Ez a