„A kávékészítés egyfajta művészet, szabad alkotás egy korlátozott műfajban”

Anna koffeinérzékeny kíváncsiskodóból lett a szarvasi Újváros Bisztró ambiciózus baristája. Egy kecskeméti kávézóban kezdte pályafutását, ahová először vendégként járt. Ő épp munkát keresett, a kávézó meg új munkatársat, Annát pedig hamar megragadta a hely hangulata, úgy döntött, szívesen dolgozna ott, mert jó volt a légkör, az emberek mosolygósak. Négy évet töltött el ott, és az

360 fokos kávéélmény és libabőr

Exkluzív nyílt nap keretében mutatta be legújabb, a hazai kávés piacon egyedülálló designnal tervezett termékcsomagolását, valamint kávékínálatát és szolgáltatásait a Goosebumps Coffee Lab. A páratlan panorámájú showroom-ban tartott eseményen az itthoni specialty kávézás legmagasabb szintjét képviselő Goosebumps csapata egy kötetlen workshop során vezette be a résztvevőket a minőségi kávézás világába.   High-tech kávégépek, világos pörkölésű