Kezdődik a grillszezon

Kívül roppanós, belül húsos és krémes isteni finom. Mi az? A berner virsli! A jó idő beköszöntével egyre nagyobb kedvünk van ahhoz, hogy kimenjünk a kertbe és grillezzünk. Szerencsére a korlátozások enyhítésével akár már kisebb baráti találkozót is tudunk tartani a kertünkben, amit a grillezés tehet igazán hangulatos és vidám élménnyé. Ha pedig grillezés, akkor

Hogyan süssünk jól? 5 jótanács grillezéshez

Ahogy megérkezett a tavaszi jó idő, egyre inkább vágyunk a szabadba, de nemcsak a mozgás és a napsütés kedvéért, hanem hogy a kertben grillezve családi körben egy finomat együnk. Bár a megfelelő felszerelés mellett bárki tud remek (most ugye csak szűk körű) grillpartikat rendezni, összegyűjtöttünk 5 tippet, amire érdemes odafigyelni. Sőt, tanácsaink arra is kiterjednek,

BBQ készítés ennyire még nem volt egyszerű

Horváth Zsolt, azaz KicsiZso nevét a Cápák között című műsorból is ismerhetjük, ahol vállalkozási ötletével a K & H bank különdíját nyerte meg. Most egy újabb gasztro-sztorival állt elő, ami az Easy BBQ nevet viseli. Az új termék segítségével barbecue-zni olyan egyszerű, mint egy filteres teát készíteni: egy kisgyerek is képes rá, és képtelenség elrontani.

BBQ a Balatonon

A Balatonnak ősszel és télen is szezonja van, ez tény. Keszthelyen október végén füstben puhulnak a húsok, nyílnak a borok és összegyűlnek a balatoni borkedvelők egy 3 napos lakomára.   Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendeznek az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról.