ArcSéfCsarnok sorozat 7. – Pap Márk séf

Pap Márk jelenleg a Mercure City Center executive chef-je. Első tapasztalatait a Mercure Koronában szerezte, és olyan legendák mellett tanulhatott, mint Gran József vagy Nemeskövi Dénes. De milyen élményeket szerzett külföldön, és hogyan alakította ki  a Hotel Nemzeti Budapest konyhai koncepcióját? Interjúnkból kiderül. Mikor döntötted el, hogy az életed meghatározó része lesz a gasztronómia? Sablonos

Winestone Korona

Megnyílt az új Winestone Korona Étterem a Kálvin téren, aminek a kistesója már működik a Váci utcában. A megnyitásának apropójából ültem le beszélgetni az étterem igazgatójával, Erdei Dániellel, akivel a Winestone étteremről és a koncepcióról beszélgettünk! Hogy indult el a Winestone éttermi láncolat? • A Winestone konepció 2013-ban indult el Lengyelországban, Pável Anders indította, aki

Kóstolj bele Japán egzotikus ízeibe!

Ezen az estén megismerkedhettek a tradicionális japán ételek és italok világával. Az alapanyagok egyenesen Japánból érkeznek, farmerektől, halászoktól és lepárlóktól. Program: 18:00-22:00 Prémium Sushi vacsora A Londonból érkező sushi séf egyedülálló módon mutatja be Nektek a tokyiói stílust, ahogy itthon még sohasem láthattátok! 18:00-19:00 – Omakase tálalás 19:00 – Sea bass opening 19:30 – Próbáld