keresés
  • EN
  • Főoldal
  • Utazás
  • Gasztronómia
  • Tesztek
  • Toplisták
  • Éttermek
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció

Legyél részese Te is a GastroGuide-nak!

A GastroGuide oldalon minden a gasztronómiáról és az élményekről szól. Ebbe téged is bele szeretnénk vonni, ezért az éttermeket te is értékelheted, like-olhatod, bejelölheted, ha jártál valahol, azaz aktív szerkesztője lehetsz a tartalomnak. Mi pedig értékeljük az aktivitást: pontokat gyűjthetsz, melyet értékes nyereményekre válthatsz be. A nyereményekről a játékszabályzatból értesülhetsz.

  • GastroArcok
    • Étterem tulajdonosok
    • Séfek
    • Baristák
    • Bartenderek
    • Bloggerek
  • GastroUtazások
    • Itthon
    • Nagyvilág
  • GastroTesztek
    • Budapest
    • Vidék
    • Külföld
    • Étterem
    • Bár
    • Kávézó
    • Delikát
    • Cukrászda
    • Pékség
    • Egyéb
  • GastroAlapanyagok
    • Hús
    • Hal
    • Zöldség/Gyümölcs
    • Fűszer
  • GastroKonyha
    • Történetek
    • Technológia
    • Alapanyagok
  • GastroReceptek
  • GastroPiac
    • Budapest
    • Vidék
    • Külföld
    • Eszközök/Technológia
  • GastroHírek
    • Hírek
    • Programok
  • GastroToplisták
    • Étterem
    • Bár
  • EN
keresés
  • EN
GastroGuide
GastroGuide
  • Főoldal
  • Utazás
  • Gasztronómia
  • Tesztek
  • Toplisták
  • Éttermek
  • GastroReceptek
  • Kiemelt cikkek

Cukkini spagetti shiitake gombával – Bicsár Attila séf sorozata

A híres Pad Thai ihlette ezt az ételt, ami ráadásul vegán is egyben!   Nehézségi fok: 2/5 Elkészítési idő: 30 perc   Hozzávalók (4 személyre) •200 g shiitake gomba •4 db közepes cukkini •4 szál újhagyma •6 gerezd fokhagyma •200 g mungóbabcsíra •2 db lime •80 g pirított, sótlan mogyoró •2 ek szójaszósz •1 kávéskanál

Elképesztő eredmény! Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Oron!

Véget ért a Bocuse d’Or lyoni döntője, Dalnoki Bence, Széll Tamás és Nyikos Patrik gyönyörű csapatmunkával érte el a dobogó harmadik fokát. A második helyen Norvégia végzett, a dobo...

Trendi és kozmopolita új étlap a Next Bistróban

A debreceni Next Bistro teljesen új étlappal és koncepcióval plusz egy új séffel kinek kilétét titok őrzi, zárja a 2022-es évet. A feladat összetettebb volt, mint az előző étlapírásn...

Merészebb ízek, extrém sok odafigyelés a Christie’sben

Az utóbbi években a Christie’s Urban Bistro mindig felkerült valamelyik listánkra (nem csak a kiváló pastramijuk miatt, de azért az is sokat nyomott a latba), elsősorban annak okán, hogy am...

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció

Legyél részese Te is a GastroGuide-nak!

A GastroGuide oldalon minden a gasztronómiáról és az élményekről szól. Ebbe téged is bele szeretnénk vonni, ezért az éttermeket te is értékelheted, like-olhatod, bejelölheted, ha jártál valahol, azaz aktív szerkesztője lehetsz a tartalomnak. Mi pedig értékeljük az aktivitást: pontokat gyűjthetsz, melyet értékes nyereményekre válthatsz be. A nyereményekről a játékszabályzatból értesülhetsz.

  • Cukraszmuhely-GG-banner-31
  • Cukraszmuhely-GG-banner-34
  • CukraszmuhelyGGbanner32

A LEGAKTÍVABBAK

  • Adatlap-kép
    emese-fejer
    51
  • Adatlap-kép
    kovacsantalsommelier
    48
  • Adatlap-kép
    zeddy
    44
  • Adatlap-kép
    matepick
    15
  • Adatlap-kép
    tothtam
    12

Feliratkozás a hírlevélre

* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat

Szerkesztőség:
hello@gastroguide.hu

Ezt olvastad már?

  • Elképesztő eredmény! Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Oron!
  • Trendi és kozmopolita új étlap a Next Bistróban
  • Merészebb ízek, extrém sok odafigyelés a Christie’sben
  • Az élet energiái a Leo koktéljaiban

Üzenőbox

Ha nem találtad meg a listában a kedvencedet, írd ide a nevét és felvesszük a listára!

Ajánláshoz be kell lépned!

Regisztráció

Belépés

© 2023 GastroGuide
Scroll

Helló gastroguide olvasó!

Szeretnél még több érdekességet olvasni a gasztronómia világából?
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Elképesztő eredmény! Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Oron!

Véget ért a Bocuse d’Or lyoni döntője, Dalnoki Bence, Széll Tamás és Nyikos Patrik gyönyörű csapatmunkával érte el a dobogó harmadik fokát. A második helyen Norvégia végzett, a dobo...

Trendi és kozmopolita új étlap a Next Bistróban

A debreceni Next Bistro teljesen új étlappal és koncepcióval plusz egy új séffel kinek kilétét titok őrzi, zárja a 2022-es évet. A feladat összetettebb volt, mint az előző étlapírásn...

Merészebb ízek, extrém sok odafigyelés a Christie’sben

Az utóbbi években a Christie’s Urban Bistro mindig felkerült valamelyik listánkra (nem csak a kiváló pastramijuk miatt, de azért az is sokat nyomott a latba), elsősorban annak okán, hogy am...

{"cookieName":"wBounce","isAggressive":false,"isSitewide":true,"hesitation":"","openAnimation":false,"exitAnimation":false,"timer":"","sensitivity":"","cookieExpire":"1","cookieDomain":"","autoFire":"","isAnalyticsEnabled":false}
  • Partnereink