Papdi László Új Színt Visz a Danubius Hotels Gasztronómiájába

Papdi László, a Michelin ajánlással is büszkélkedő séf, több mint 20 éves tapasztalattal a Danubius Hotelsnél folytatja karrierjét, mint központi F&B igazgató. 2024 februárjától László irányítja a szállodalánc étel- és italkínálatának megújítását, a minőségi fejlesztéseket és a csapatok folyamatos képzését. Eddigi munkájával már új irányt szabott a Danubius gasztronómiájának, bevezetve a minőségi gluténmentes termékeket a

A Danubius Hotels sült malacot és bébipulykát is kiszállít az adventi időszakban

A jelenlegi járványhelyzet eddig nem létező szolgáltatásokat hívott életre a Danubius Hotelsnél. A most indított irodahotel, vagy a „room office” szolgáltatás keretében szállodai szobát vagy lakosztályt bérelhet a vendég, ahol biztonságosan, nyugodt körülmények között dolgozhat,tárgyalhat vagy ebédelhet is üzleti partnerével. A nap végén pedig akár a szobához tartozó privát szaunában is lazíthat. A házhozszállítás is