Egészséges táplálkozással a környezetünkért is tehetünk

Magyarországon is egyre többen próbálnak átállni az egészséges életmódra, aminek szerves részét képezi a helyes táplálkozás is. A változatos étkezéssel, valamint a helyi, szezonális zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával ráadásul a szervezetünk mellett a környezetünkért is rengeteget tehetünk. Dr. Kovács Viktória Anna, a a Digitális Termelői Piac program keretében létrehozott Közért+ táplálkozás-tudományi szakértője szerint a szezonális

Pompás napindítások – Három menő reggeli, ami egészséges is!

Anyukánk milyen sokszor elmondta, és mi is ezt mantrázzuk a gyerekeinknek: a reggeli a legfontosabb étkezés! Akkor itt az ideje, hogy ezt magunkra is érvényesnek tekintsük: figyeljünk oda, mit is eszünk ébredés után, és munkába menet előtt. Tankoljunk fel, hogy legyen erőnk és energiánk a télen kissé kimerült tartalékainkat újramozgósítva! Használjunk bátran olyan újdonságnak számító superfoodokat,