Éjszaka a konyhában – Vallomások lecsóra

  Nagyon sokáig nem szerettem a lecsót. Az a paradicsomos lében úszó paprika-hagyma-keverék, amit ezen a néven kaptam, vagy köszönt vissza más ételekből, egyszerűen taszító volt. Ilyen viszonyban voltam a paradicsomos káposztával vagy a karalábé főzelékkel is. Aztán persze kiderült, hogy mindent lehet akár jól is csinálni, még a legegyszerűbb krumplifőzeléket is vonzóvá lehet varázsolni.

Éjszaka a konyhában – Gombászgatni, rizottózni

Gombászni menni lehet magányos kirándulás, ám lehet közös, baráti kaland is. Én mindig azokkal a barátaimmal megyek, akik kiválóan ismerik a terepet és a gombákat is. Jó levegőn lenni, és közben úgy ütni két legyet egy csapásra, hogy még rengeteget is tanulhatok a természet csodálatos alakzatairól (vagyis az ezernyi formájú, illatú és állagú gombákról), hát